Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li kakvih naznaka da ce sunce svanut u pm?
Jest zalosno procitati komentare ovih seljaka StO se raduju tudoj nesteci, pa sta da se to desi Po vasim kucama i vasoj familiji pocrkali bi u Toj bjednoj Bosni, u Njemackoj je barem vlada pripremila 150 miliona € za zrtve, stidite se svojih komentara i svoje sijene, cast izuzetcima
Trebala je naša vlada poslat dopis o pomići ovim zemljama, da ubrzamo stabilizaciju, i usput odnesemo sve što njima ne valja, a nama bi leglo ko bok.
Da nam je prezimiti ovo ljeto :O
bas mi je drago da je neka posast zahvatila i bogatu centralnu evropu, neka vide malo sta znaci patnja i briga, nema vise meda i mlijeka ni za vas
radujes se tudjoj nesreci ? a mislis da su se oni radovali tvojoj... sta je izbjeglica naslo dom i posao u njemackoj ...i jos para sto zarade posalju svojima u bosnu... sram da te bude.
Kad se s prirodom poigravate u startu ste osudjeni na propast
""Mi iz SDP i SBB smatramo da su SDA i Budimir odgovorni za ove poplave, i zato pozivamo ohr, mz da sankcionisu SDA a sipu i tuzilastvo pozivamo da uhapse Budimira i da mu odrede pritvor"