Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni najviše vole kad se muslimani međusobno kolju... Nažalost, mnogi muslimani im (svjesno ili nesvjesno) i udovoljavaju u tome.
Ovo na sta poziva cionisticka-g.e.n.o.c.i.d.n.a tvorevina je ravno fasizmu... Amerika je pokretac svega ovoga...a cionisti samo zivo meso za ostvarenje svojih planova... Ma cunami je majka...sto nece jedan sa istoka a drugi sa zapada skrsiti ove amere a cionisti padaju automatski sa njima... S.M.R.T cionistima i njihovim pomagacima...
Vec mi u Bosni imamo svog Abasa-radoncica, koji dosika oslovljava sa predsjednice i spreman je dijelit Bosnu po zeljama Covica i Dodika. U svakoj muslimanskoj zemlji ista je situacija.
LEKUM DINUKUM VE LIJE DIN.
IZRAEL SE MORA BRANITI OD NAPADACA. SLOBODA ZA IZRAEL
Dok je Hamasa, bit ce i Fataha. I obrnuto.
Živko Jošilo žegnem ti staru....
Jao uvertire pred nove \"odbrabmene napade\" Izraela na komšijske Zemlje u kojima samo čekaju da neka \"fanatična-marionetska\" stranka dođe na vlast da ih tobože uplaši!!!Ovo je samo priprema terena u svojoj \"avliji\" pred veliki rat koji cionisti spremaju,JER SE NIKADA NEĆE SMIRITI DOK NE OSTVARE ISKRIVLJENO PROROČANSTVO O IZRAELU OD EUFRATA DO NILA(dvije plave trake na zastavi) a do tada će se igrati sa strpljenjem i trpljenjem Palestinaca i ostalih ...
Ja mislim da su Hamas i Fatah jedni drugima najveci prijatelji.
Njetanahu cionista,na bliskom istoku je Americko mezimce.
Pa zar pregovori nisu propali zbog bezobrzne i ilegalne izgradnje cifutskih naselja u zapadnoj obali?? ne kontam sta on prica..
Fatah i Abas su cionisti.