Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stop teroru nad Palestincima, stop agresiji i terorizmu JüdenReicha!
Čuj IRANCANI ?? Valjda IRANCI. Isto kao kad za mostarca kažu - đes\' mostarčanin!
Mogao bi ti polako morem u inostranstvo, zauvijek, topuzino jedna hercegovačka.
Naprijed IDF! Shalom bičez
Bosanski sunniti, ima dovoljno mjesta u Gazi i za vas. Potrpat cemo vas u brod u Neumu, ni kartu vam necemo naplatiti. Za 18 sati ste na prekrasnoj Sredozemnoj obali Gazza Strip. Zadnje sto cete od BiH (u kojoj ste uljezi) vidjeti je grb na Kleku. Živjela BiH! Živio Dodik! Živio Čović!
......./\\......... ___/__\\___.. \\.../......\\.../ .\\ /........\\./... ../\\........./\\... /__\\___ /__\\ ......\\.../...... .......\\./.......
poludjeli ste boga mi. dižete narod na mržnju. a kako mislite da su Srbe nagovarali da vas napadnu, e? nisu im valjda pričali kakvi ste miroljubivi. o ne, nego baš ovako, izvađenjem iz konteksta, plasiranjem priče ondje gdje će biti najefikasnija. 20 godina i sve isto.
hocete opet jednog Hitlera da vam utjera strah u kosti
ja govorim o 1949. god. pa na ovamo a i napoiran si
sta je ovom gore, nama muslimanima je sex prije braka teski Haram !
prcam đžaba mlade judejke,do 14 god.
Tako je to,kad zhidovi napadaju onda se brane,kad se palestinci brane onda su teroristi koji napadaju nevine zhidove,sve dok Ameri ne dignu ruke od Izraela nema mira dole!Klica im se zatrla zhidovska!
@rašide, bolan, gdje ces pucat na fukaru kad su svi udarili u PLAKANJE, i Mursi, i Davutoglu i lijevo krilo Hamasa , i ... mada ja u to njihovo plakanje bas i ne vjerujem ali, hajde, da i to cudo vidimo
ma dje si mi @Talibe, dzihadlijo prekaljeni :-))) , dugo te nije bilo na komentarima pa sam se vec pomalo i zabrinuo da i ti nisi negdje kakvog sehadeta zaradio ;-) a sto se Izraela tice, kud da idem, vidis da ljudi imaju dovoljno i vojnika a o tehnici da i ne govorimo, pa , kontam, sta cu im ja, papak iz Bosne, mogu im samo nesto uhelaciti, pa jos belaj da ispadne ...
pa ampak što to ih ne pobiše kada su bili u puno boljoj situaciji
vid ime instituta Magar Mohot ispitivao sve jevrejske MAGARCE. a ovaj ampak haman je najveci medju njih!!
Pa đe si Ampak cionista stara? Šta radiš mrcino na saxu,idi pomozi svoju braću? Bar za vas cioniste nema prepreka u putovanju po dunjaluku. Mislim za par stoja evra možeš iz Budimpešte do Tel Aviva bez ikakvih problema.Židovi su želji takvih indoktriniranih goja da ratuju za njihove ciljeve. Ali valja imati nešto za takav poduhvat što ti očigledno nemaš.