Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi nacionalisti su intelektualno malo zaostali. bez obzira na naciju.
Ne postoji razornije dejstvo za ljudski um od nacionalizma, pogledaj samo šta se kod nas dešava već 30 godina. A pogledaj šta je uradio od Rusa, milione odveo u življenje u paralelnoj stvarnosti.
Rokni se majmune
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi za sirotinju
Pa ne bas niko vise ne mrzi ruske fašiste od naše braće Poljaka
Asocijacija, ko neka čast, otadžbine, vradžbine, ponos, crkva, ratko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto manje da djelis granice sa slavenskim drzavama sto bolje. Zamisli da su nam jos Poljaci, Rumuni, Ukrajinci, Rusi, Bugari na granici.. odpisao bi se i pobjegao u Jamaica man!
Ove treba denacifikovat sa taktickim nuklearnim bombama
Sto bi moj rahmetli otac rekao za Poljake "sve je to pijano"
Poljaci su gori od Rusa
Dobar slogan za Komuniste
Istocno od Elbe i juzno od Karavanki nema nista, nikad nije bilo nista i nikad nece biti ista.
https://www.bbc.com/sport/northern-ireland/63582179 NEW - Northern Ireland's four-time British motorcycling champion Keith Farmer died suddenly aged 35.
https://epoha.com.hr/2022/11/11/poznata-zrakoplovna-kompanija-dopusta-muskom-osoblju-sminkanje-i-nosenje-zenskih-torbica/
Ministar energetike Omana: Glupo je pretpostaviti da obnovljivi izvori energije mogu zadovoljiti globalnu potražnju. Svjetske potrebe za energijom će samo rasti i bilo bi „glupo“ misliti da se rastuća potražnja može zadovoljiti samo obnovljivim izvorima energije, rekao je omanski ministar energetike Salim Al-Aufi .
Ratovace poljaci jos u skorijoj buducnost i to protiv nijemaca!!!!!
Vidim sjatilo se strucnjaka za historiju Poljske. Svi oni bi trebali znati da je poljski kralj Jan Sobieski odbranio Bec od Turaka. Da su Poljaci 2 puta zauzimali i palili Moskvu. Da je pola danasnje Ukrajine bilo poljsko. Nikome se oni nisu klanjali ali ih je kotac historije stavio kraj zaje.anih susjeda( Nemacke i SSSR). Nemojte se nikad zaje.avati sa narodom od 40 miliona ljudi. Ako dodamo one u DE,Kanadi i USA to je 50 miliona domoljuba a ne fasista kako ih nazivate.
Sve si fino pobrojao a nisi njihovu ulogu u 2.svjetskom ratu? Na njihovoj teritoriji je bilo najviše logora, oni su radili tamo.
Izgleda da 'Jeszcze fašizam nie zginęł'... Na žalost...
Problem svake drzave je da je 70 do 80% zemljiradnika tj seljaka e kad oni skontaju jos da su pripadnici nekoj vjeri i naciji eto ga tad dobijete ono sto je njima najdraze POLJSKI ZAHOD
Tako besmislena parola, samo floskule. Je li vi znate ikoga ko nije profesionalni političar ili profesionalni vjernik da su mu bog čast i otadžbina išta pomogli ?? Ja ne...
Ne ne ne, nacionalisti u poljskoj traže svoj dio nazad od Ukrajine. Nemoj da stavljamo te teme pod tepih. Već 70 godina se nacionalisti za to bore i imaju snimci kako Poljaci Ukrajince matletiraju na svakakve neprijatne načine