Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sloveni svih zemalja ujedinite se! Ostavite sjeverne barbarine u EU same da se medjusobno pljackaju i medjusobno ratuju.
Poljaci, tobozni predvodnici u borbi protiv imigracije u EU a oni preplavili Njemacku i Britaniju svojim gradjanima koji nemaju posla nit za hljeba i sada sole pamet svima...... pa vi fukare ste jedan od glavnih razloga zasto britanski nacionalisti traze Brexit jer nemogu ostati od socijalnih slucajeva koji su oglavno poljskog i slovackog porijekla...
@klingon austriju si zaboravio! Postoje mjesta gdje se okupljaju i cekaju neko da naidje da im da posao, kao kakve ku.rave! Pokradose sve, ponasanje ispod nule... po 10ero u dvosobnom stanu zive, pokusavaju izbejagavati svaki vid poreza i placanja... narado evropske unije
a mi bi rekli, ovo nije bosna za koju su zivote dali nasi clanovi porodice..
ma za Poljake i slicne bi bilo najbolje da rasture EU i onda da im se fino Putko opet natovari na ledja, naravno bi te poljske dase i slicni njima bez problema mogli sami da se suprostave ruskim papcima, pa neka onda uzivaju u ljepotama slobode a LePen, Hofer, Wilders i slicni bi im sigurno pritekli u pomoc ;-)
Objasnite to našem narodu koji bi guzice dao da uđe.
a sta po nas moglo da krene na gore kad bi se pridruzili molim te?