Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poljska sama bi mogla u konvencionalnom ratu pobjediti Rusiju u ovakvom stanju nakon sto je izgubila gomilu oruzja i profesionalne vojske u Ukrajini.
@gooUser1680477224 Moj sinko, nato ne daje ukrajini ni 1% svog naoruzanja, na kapaljku im daju...a to da je nato u ratu sa rusima, cudi me kako rusi za 1.5 godinu ni jednog nato vojnika nisu uhvatili..
@fbUser1616589612 u kojim kolicinama, ljudi im poslali 21 leopard, halo 21...ne 200 ne 500...21 Leopard i kao Nato u ratu tako sto ljudima daju mrvice, ali opet te mrvice dovoljne da ruse drze na konopcima..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad izgleda hoce i Poljsku da gurnu u rat.
Pojlska je cista nema migranata i paralelni drustva kao u njemackoj austrji ili svedskoj! Sad ce se odrzati Izbori rad migranata koji njemacka njima hoce da nametne
Kofrčio se i Đura skeledžija pa se na kraju udavio.... Ovi kao da ne znaju šta je bilo prije 75 godina, zatupili ih bbc i cnn.
Poljaci su mi dragi zbog niza povijesnih razloga ali se ponasaju kao apsolutni redikuli. Ovo je zalosno za gledat.
Poljska kao najhrišćanskija zemlja i veoma jaka ekonomija bez izbeglica održava onu staru Evropu!
Poljska ceka trenutak da od Ukrajine vrati svoju teritoriju koja je pozamassna.
To se neće desiti iz milion razloga
Ne razmisljaju svi tako genocidno kao rusi i malorusi
Sad bi srbi rekli Poljaci su potomci neustrasivih rudara iz velike(male) srbije.
Poljska u mome srcu, u mome srcu mazurka, Poljska nije nikad, nije nikad dala kvislinga...
Troše naše zarade da naprave parade
Nije tacno Poljska je se jednom opustila i nastradala ovaj put Poljska i Rumunija je odbrana protiv Rusije Jer koliko god mislite da ce Rusi stati na Ukraini varate se Madjarska i Srbija cekaju trenutak Rusije
Da će rusi stati na ukraini, pa druže nemogu oni pomaket dalje od bahmuta
Polskaaaaaaaaaaaaaaa