Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
guraba de reci jarane je´l taj allah pomogo ovim allahovim ratnicima sto su ih moji Srbi redjali ko sardine kad su ih slali allahu na istinu. PRIVET mome bratu PRAVOSLAVNOM. SRETNE OCI STO TE VIDE PRAVOSLAVNI COJCE.
\"I ne reci za one koji su na Allahovom putu poginuli : MRTVI SU\". Ne oni su zivi, ali vi ne znate\"! Kuran, El Bekare 154 ajet, (pr.znac.) Allah dz.s. se obavezao pomoci ovoj trojici : \"Borcu na Allahovom putu, onome ko je duzan i zeli dug vratiti i onome ko se zeni u zelji da sacuva spolnu cednost\"! Hadis prenosi Tirmizi.
Do god Rusija bude imala tirana i vlastodrzaca ko Putina, nece biti mira... Koliko god mislili, cecene i Kavkaski narod nece pokoriti i unistiti.
MI PRIHODIM JA VOLIT SERBSKI NAROD STO JE NUZNO SKAZJAT PA SERBSKI PLAVANIE UTKA PLAVANIE GUSKA VSECELO BALJKAN ZEMLJA RUSKA
Tako i treba s teroristima, kakvi sudovi i bakrači. pa makar bili i muslimani, a svi su teroristi muslimani, barem to se zna.
Dobar potez! Dođite i nama pomozite da kaznimo one što su organizirali napad na našu policijsku stanicu!