Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da je uživao u Melburnu, 16 godina i član radikalne grupe....pameti. I kraj života vako...
Komunjarica smrde, mars u pakistan! Sta bi ti da mediji presute kad se nesto desi sto ima veze sa islamom? Ti bi volio vidit samo clanke od dodiku,rs, da mozes svrsavat dok to glwdas a?
Svaki potez Muslimana se prati lupom a svaka greška se povećava 1000 puta. Zato, budite za primjer, pokažite PRAVO lice vjere a ne radikalizam.
U Iraku ubijaju Krscane samo zato sto nisu Muslimani, posto tamo vlada Muslimanska kultura.
Ako se muslimani ne organizuju i ne sloze svi ce zavrsiti ubijeni i kao teroristi prije ili poslije....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izgleda danasnja tema potpirivanje medju religiske mrznje...
Sve mislimane treba istjerati iz Europe, Sjeverne i Juzne Amerike i neka zive u svojim pjeskovitim drzavama i neka tamo rade sta hoce.
Mlade je vrlo lako uvuci u mrezu bilo kojeg ekstremizma,zato sto je njihovo poimanje svijeta ograniceno neiskustvom .Ista stvar je bila sa Gavrilom Principom samo sto on nije bio vjerski vec nacionalno indoktriniran.Sad mozemo raspravljati o tezi da se neke nepravde imaju pravo ispravljati anarhistickim metodama ili moramo prihvatiti status quo.No stanje entropije koje vlada u nasem svemiru upozorava nas da su razni ekstremizmi produkt samog zivota i da ce ih biti i u buduce.
Jos jedan manje dobro je,pomalo.
Moji "Bosnjaci, ili Bosanci ili ili" dokle god vi budete podrzavali takve "monstrume" NECETE imati drzavu Bosnu!!! Jeli vidite da je "uvezana" teror grupa, a vi opet nije pa nije! Opet mi dolazi ona "glupi Bosanac" do izrazaja!!! Nazalost!Pravi vjernici muslimani-kapa dole! A ne da vam dolaze "divljaci" i kazuju vam kako cete vjerovati i prakticirati vjeru!
A tko podrzava te monstrume i koliko tocno muslimana iz BiH prakticira prepravljenu i prilagodjenu religiju svojim ciljevima i potrebama po uzoru terorista? Sacica vehabija, ako i oni. Sta je sa podrzavanjem monstruma kao sto je Mladic, Karadzic i kompanija? Koji god clanak otvorim, pun je dvolicnih zelja i "savjeta".
Danjasni teroristi sminka i selfie. Ni oni nisu sto su nekad bili.
hehehehe Bolešnjaci su oko 90% teroristi. Skupo će Bolešnjaci platiti cijenu njihovog terorizma .... Nešto se valja iza brda :)))))))
ali ipak ne mozes bez nas pa si svaki dan ovdje
Bez vas ????? hehehe ja da se pitam ni jedno uho terorističko nebi preživjelo . Ja se ovdje sa određenim teroristima zezam :))). Ali istina je iza brda se nešto valja , a prvi teroristi na udaru su iz Trokutistana :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
HasbunaAllahu we ni'amel we kil-Dovoljan je nama Allah divan je On zaštitnik. Ovde se očito vidi da je pokrenuta borba protiv islama, da je rat objavljen Allahu, a teško se onome ko Njemu objavi rat! Bio radikalan musliman ili ne, ti si isti za kafire Zapada i za Bošnjake munafiće... radikalizam je samo njihov izgovor da se bore protiv islama. Kod Allaha je jedini hakk (pravo i istina) i u Njega se uzdamo i tražimo pravdu na Njegovom sudu, inšaAllah.
:) :) :) ...Tuzlak koja si ti budaletina ... :)
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ ءَامِنُوا۟ كَمَآ ءَامَنَ ٱلنَّاسُ قَالُوٓا۟ أَنُؤْمِنُ كَمَآ ءَامَنَ ٱلسُّفَهَآءُ ۗ “Kad im se kaže: ‘Vjerujte kao što pravi ljudi vjeruju!’ – oni odgovaraju: ‘Zar da vjerujemo u ono u što bezumni vjeruju?'” (Al-Baqara, 13)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ma policija malo pretjerala, da nije ubistvo iz nehatapa se sad vade; dijete buntovno plati glavom. a na drugoj slici se baš vidi da je to on. hvala dailymail.
ko o čemu kršćani o svojim STRAHOVIMA hihihihihihi ;)
Pa više ih ima po Sarajevu; i opasniji su :p
@SABLJESKA komentar nije bio zbog krscana, vanzemaljaca itd.. ne kazem da je neko miroljubiv ili ne ; ne opravdavam za svaki ispad ekstremista okarakteriziranje ''terorizam'' Ali više je postalo nemoguće zivjeti u ovom gradu od POKUSAJA EKSTREMISTA. Bradica i hlacice ne predstavljaju islam, shvatite , sviđalo se nekome ili ne OVDJE NE MOŽE SE PROVODITI ŠERIJAT NASILNIČKI. Pojedinačno da, jer ima vas/ih .. ali ne možete prisiliti ljude na isto. ( ne smijete na kraju krajeva) Ja imam samo jedno pitanje, koja to vjera, KOJA ... OPRAVDAVA SAMOUBISTVO??' Samo mi to odgovorite. I ne pokusavajte sa frazama ''na Allahovom putu ...' jer ni Muhamed saws nije napadao prvi u poznatim bitkama , i ne znači to da pozivate na dizanje u zrak ;) ako imate muda za to ajmo idite svi, samo pustite ljude da zive u miru!
Jaooo koje proseravanje :) Numan Haider (18 godina) Nekada je bio povezan s islamskom vjerskom grupom Al-Furqan. Kad prije 2, 4, 5 godina il kad je bio u pelenama :) Lik jos nije punoljetan, a sta je bio tek prije par godina?!
sezame izvini al po cemu ti je "prije par godina" 2 godine? i za 4 godine se moze reci prije par godina :)
sezam.susam @ Griješiš ! Toliko si se potrudio sa objašnjenjem , a opet nije tačno . :D Kada SI 100% siguran prije koliko vremena se nešto odigralo , ako je bilo za 2 dana, ti ćeš reći naravno - prije 2 dana . Ukoliko nisi siguran da li su 2 , 3 ili 4 dana u pitanju , ti ćeš reći " prije par dana " . Dakle, nije kao sto si ti mislio ,par nogu (pa ti zamislis dvije noge), pa da je isto i sa danima :d Edukuj se , šta ti je ?! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ni'dje veze sa Bosnom..
Čuj niđe veze sa Bosnom.Ta nisu svi ovi debili što ginu iz Bosne i Hercegovine.