Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovoljan razlog da se na proteste više ne ide goloruk.
Ne mogu, a da ne povučem paralelu između njih i nas. Što zbog Fahrudina, što zbog blokade parlamenta. A i dobili smo novu riječ: "iskorumpiran".
vidjaj i u njih ovaj magnat na celu ministarstva sigurnosti,i u nas je Fahra magnat i gangsta i uz to minister!!! E alaj nam poturise ovoga Fahra,haj sve eto i ti crveni kmerovi zna se da su pročetnicki i da radena stetu drzave i Bošnjaka ali ovi se zamaskirali i uvalise nam ga sa Šćepom.Skontai novu strategiju ko biva Bošnjaci su skontali crvene kmerove de da mi njima sad napravimo jednu stranku koja ce kobajagi licit na o da brani njihove interese a u sustini ce radit sve protiv.E Fahra Fahra.Dje ti je dzip onaj americki od 200.000 KM ? Kad ces doćerat na servajs da mu radimo lamelu i korpu jer cuo sam da ga plaho šaltaš isto vako ko i bošnjacki narod sto šaltaš?