Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan je najbolji političar kojeg je dobila Turska,ovi prosvjedi su inicirani od onih koji žele da uspostave dominaciju u Turskoj kao i ostalom islamskom svijetu.
Lupetaš opet. U Turskoj misle da je Izetbegović najbolji predsjednik kojeg je bosna imala, al' Alija Izetbegović.
upravo erdogan pokusava uspostaviti apsolutnu dominaciju to je pokazao nasilnim rastjerivanjem demonstranata
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Mi ne primamo naredbe niti upute od bilo koga drugog osim od Boga" kao I bilo gdje narod se ne pita ama bas nista
komplikovano je to za tvoj mozak.
@begalona ne salju se tenkovi na radnike..jer sto je tamo danas sutra moze biti kod nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Erdogan je napravio veliki bum u turskoj ekonomiji ali narod ostao jos veca sirotinja , ni jedan turcin nece odbiti vizu za evropu hahah provjereno.....
http://www.advance.hr/vijesti/uzivo-tisuce-na-skupu-potpore-erdoganu-u-istanbulu/ UŽIVO na skupu, pogledajte koliku podršku uživa ovaj čovjek :)
"Dozvolite mi da budem jasan: napustite Taksim. Ako se ne budete razišli, sigurnosne snage ove zemlje će vas prisiliti na to. Niko nas ne može zastrašiti. Mi ne primamo naredbe niti upute od bilo koga drugog osim od Boga", rekao je Erdogan pred pristašama.
e sad će te da vidite sta je skup kad dođe 30 miliona erdoganovih pristalica
Dobro pogledajte ovu fotku dana od klix ba http://www.klix.ba/fotka-dana/2013-06-16 (pogledajte ovaj NERED,PRLJAVŠTINU,UNIŠTENE AUTOMOBILE,IŠARANE OBJEKTE,SMEĆE..) ,a zatim ponovo pogledajte slike gore iznad teksta.. E vidite, ovo vam je najbolja ilustracija o kakvom sukobu se ustvari radi, tj. ko se ustvari protiv koga buni,bori, pa ako imate imalo mozga osudit će te ovu bagru odvratnu,neurednu, koja je samo u stanju da ruši i ono što je Bog, a i ono što je čovjek stvorio..
vidi se da nisu normalni hebali ih Izetbegovići , ološ
erdogan je fašista
samo se sjetite gadafija kako je zavrsio, a sve je ucinio za svoj narod imali su najbolje zivotne standarde!
Erdogan je dijete Gezi parka, a njegova ljubav prema Turskoj i njenoj kulturi ne samo da je neupitna, već je i mišlju i djelom velika. Zar trebamo gledati još jedno arapsko proljeće, još pogotovo u zemlji koja nema državni dug, ne pravi deficit, ima malu nezaposlenost i stopu inflacije? Mislim da će Erdogan savršeno dobro čuvati tursku kulturu i sekularna prava svih njenih građana, jednako kao što je to učinio i sa njihovom ekonomijom.
Ne razumijem demonstrante , riskirati zivot za bilo cije ideale je pogresno.
Ovako treba sa anarhistima,mlatitii, i smao mlatiti
Eto belaja, otkazujem put u Antaliju. Erdogan je mogao sve ali nije smio dopustiti da sada njegove pristase izadju na cestu, prema njima nece biti ni suzavca ni polivijske represije.
Ove demostracije je organizovala Komunisticka partija u podrsku Izraela da sruse Erdogana kako bi vratili kontrolu nad Turskom koja im vise nije zaveznik.
Ovako, osvrnuću se na članak na kom ste ugasili komentarisanje a tiče se tragične smrti 18 mjesečne Berine Hamidović. Stvarno velike tragedija prije svega koja se mogla izbjeći. Klinički centar je mogao obavjestiti DGS, roditelji su mogli obavjestiti DGS, obavjestiti nekoga da obavjesti nekoga, ali necemo o odgovornosti. Međutim ono što me je dodatno povrijedilo je način na koji portal Klix.ba manipuliše javnost. Rekli ste da je Savijet ministara nakon ogromnih pritisaka i demonstracija u Sarajevu donio privremeno rješenje o JMBG. Savijet ministara BiH jw donio odluku prije demonstarcija, napominjem da predstvanici iy Republike Srpske nisu bili prisutni pa samim tim nije bila moguća ni sjednica SM. Ali eto vayno je poslati poruku ostrascenoj masi kako je administracija kriva i kako su protesti uspjeli.
Sta ce izrael rusiti tursku kada mu je turska najveci saveznik i ekonomski partner , saradnja cvata na svim poljima :) ...
Sve mi je jasno al ove demonstrante ne razumim ama bas nista,poceli su proteste da bi spreijecili rusenja drveca i poceli paliti zagadjivat okolinu a kao treba im park,bore se protiv covjeka koji je od bijede napravio bum u Turskoj kome Evropa zavidi i pokusava srusit Erdogana da bi oni uzivali na onom sto je on uspio napravit od Turske licno mislim da iza ovih protesta stoje zidovi svabe i francuzi ali nece uspjet amerika im je vec zavrnula ruku a nit je narod u Turskoj lud kao oni arapi ludi pa da se ubija izmedjuse.
nemoj molim te da mislis... lose ti ide
Rusite Erdogana braco Turci. Nesto najgore sto se moze dogoditi Turskoj je bio Erdogan