Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve se ovo da riješiti u roku 48h...uvedite za ovakve zločince odsjecanje udova pa se će policajac drugi put razmisliti da li da puca u dijete.
Ove policajce treba uposliti kod nas.
Pa koliko kriminalaca imaju to ni nijhova vojska ne moze pocistiti. Jos ni utoke nisu prave. Ja bi se tamo usudio uci samo sa automatskom puskom i pancirom jer znam da tamo ima djece koja sa 10 godina pocine ubistvo. Koda mi uopste mozemo razumjeti njihov strah i posao. Pa nisu favele bezveze jedno od najopasnijih mjesta na svijetu. Kad radis u ovakvoj okolini i ti postanes zivotinja, samo sto to nemozes tek tako kontrolisati.
ja odvratnog jezika, sve sam nerve iziritirala dok sam klip odgledala
na snimci se vidi da su par puta pucali u malog,medjutim mali ostaje na nogama ??! ps. ovo je takozvani taser gun,samo izgleda levati nisu znali pa ga boli sa iglama ko goblem,da su pucali sa pravim mecima iz te blizine malog nebi bilo!
Ma nidje veze...vjerovatno gumeni meci.... pa puca u njega a malac stoji....jos prezivio metke sa metar udaljenosti
Pa zar temo ne žive muslimani? Pa zar može biti nešto negativno u hrišćana ? Da se je u nekoj od 59 islamskih država desilo nešto slično, bilo bi osuda i negativnih komentara ! A najviše na ovom forumu i to od Bosanaca i Hercegovaca koji ne pripadaju islamu nego su pripadnici druge dvije konfesije ! Dvostruki standardi!!!
mozda su prvo trebali sacekati da kakvu staricu polije benzinom i zapali pa onda ga upucati...
30 cent - mini verzija 50 centa pucaj, ne mozes mi nista
Gdje je bio Mr. No da ga spasi i prebaci Pajperom do nalbliže birtije. Ovo su ćorci koje ispaljuju policajci da ga zaplaše. Da ga je upucao u prsa bojevom municijom nebi se ustao od bolova i nebi mogao disati zbog probušenih pluća i rupe na prsima.
Koliko vidim, momak nije pao. Uostalom, ko za šta je uradio. Možda je silovao, ubio...
BOPE
Samo dozivotnu robiju za ovakva zla, i sklanjaj poganstinu sa kugle zemaljske. ali vlastima je u interesu da je sto vise zla na ulicama, strasno
Ovoga nekad nije bilo u Manuasu. Samo šake radile a ne ko sad svaka budala pištolj nosa. Ko i Sarajevo usotalom.
Eh ... pa zar i tamo ima \"policajaca\" koji su naučili raditi kao njihove kolege u Grčkoj ???