Kompanija u vlasništvu Nestlea
5
Poland Spring voda zagađena benzinom
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa juce sam u konzumu bas tu vodu vidio na policama. doduse ne zove se polar spring, vec jana...al je isto smece da mu nema ravna!
Deset korporacija drži čitav svijet. Aferim.
Ako niste znali nestle je 100% cifutska firma koja daje 20% profita drzavi izrael.
Nestlea svuda po svijetu kupuje lokalne izvore vode i naplacuje u bocama, gdje oni dodju trava ne raste, biznis super profitabilan
Jednu takvu Janinu sam koristio u ćenifi, žena greškom vratila nazad, pa ako ko primjeti neobičan ukus vode obavezno da mi javi, navika je navika.
Ove budale, kolonijalisti iz Nestlea su fakticki ispraznili par jezera u svijetu. Ono, kao da ga nikada nije ni bilo ... Klosari ..
ima li ista da nije zagadjeno u danasnje vreme samo nas truju svjesno..
zivota mi ovo je cirkus
Kad ga naspem u gofla,poletit ce. :D
Seru ba zivim u NH-u i ovdje mane bolje vode od poland springa, imamo cak i tu famoznu Janu koja mi je i suvise nego bljutava ima neki smek bljutavi....
Treba izbjegavati Nestle proizvode u sirokom luku. Ipak su to velike korporacije koje ne mare za ljudsko zdravlje.
i bas si se ti iz posusja/gruda nasao da izvodis komparacije Sarajevo -Zagreb...čobane
Koja je moc medija,juce ..mlijeko danas voda , kad nekog trebash da srushish .,opasnije od oruzja,otimanje trzishta...!
...greška u alociranju...trebalo je da to završi na našim pumpama :)
A šta je sa Prolom vodom ?? Je li nas to istočni susjedi isto tako truju..
Ajmo sada na sekund zaboraviti na ove probleme s hranom, konjetinom, mlijekom, aflotoksinima, vodom i td i ajmo se osvrnuti na odnose Zagreba i Sarajeva. Kada ih staviš u odnos to je nemjerivo. Sarajevo je selo za Zagreb. Zagreb je metropola sa 1.000.000 st., a Sarajevo jedva veći grad s 450.000 do 500.000 stanovnika. To je činjenica.