Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uskoro ćete moći čitati kvalitetnije vijesti cenzurisane i odobrene od strane Sultana Redžepa
Uskoro ćete čitati o gradjanskom ratu u Turskoj.
sad je najlakse nesto unistiti, samo kazes da postoji sumnja da je povezano sa terorizmom i gotovo, unisteno. ne razumijem novinare i urednike koji za neku paru ili zrno moci izdaju svoju struku i etiku
Ljudi su pablishovali evidwnciju suradjivanja ISIS i Turske, pa normalno da to neide u korist fanatickoj vladajucoj partiji!!
Pa do jucer ste pljuvali na Hizmet i njihove skole u Sarajevu,zbog lazi i hajke Lovrenovica.Sada ne valja Erdogan,jer je uletio u Hizmetski Dzematski Zaman,de odlucite se vise ili se vise obrazujte politicki.
Demokracija...
Novinari, ne svi, i jesu glavni krivci za trenutnu situaciju i ovaj (haos , kako bosanci imaju obicaj reci) u svjetu. Placenici kao sto je bio Bakir Omerovic u emisiji 60 minuta FTV, nemaju novinarsku karijeru, samo crnu mrlju iza sebe, a takvih je pun svijet. To su lazovi i smutljivci i treba im zabraniti novinarski rad, a ukoliko im se ne svidja, bujrum trazi demokratskiju zemlju.
I Tajipov rodjo duduk prijeti ukidanjem tv bn..
Od turcina i njemca nema veceg zlocinca!!!!
https://youtu.be/UV8hzVSwQ0I
https://youtu.be/0VgWiHQi81k
https://youtu.be/u-6VpOK2nOw
https://youtu.be/_4MfE9vT7g0
Jos samo zatvorite i Gulenove skole bosna sema po sarajevu....
Samo lupaj Gulenovu bagru i finansijere.
Nije mi jasno sto se mrze Srbi i Turci kada su isti.