Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači Arix i njihov sloga 'fakat mirise bijelo' je rasistički ?!?!
al fakat rasistiĆĆki
@Okotrb fakat mirise svjeze treba ;) Imamo i mi svoje konje za trcanje :D a Negro bombone!? :d
Ovo vec postaje smijesno. Pa pretjerali su fakat, bolesnici u svemu nadju provokaciju i diskriminaciju. Teski kompleksasi, jos cemo se lose osjecati sto smo svijetli.
Po njihovom bi se trebao osjecati lose i odgovorno sto si bijel. E to je rasizam.
@ddd misliš bijeli, a ne svijetli, eto već si pao pod njihovu propagandu pa ne smiješ napisati bijeli :D
A kako će se zvati krema za potamnjivanje?
Schwartzkopf? Naziv brenda? Znaci treba da mijenjaju ime...?
Samo čekam kad će proglasiti klavir kao muzički instrument rasisticki i zabranit sviranje
zabraniti proizvode za tamnjenje ! hahaha ovo je postalo preseravanje
znači novalic zvani fadil je rasista :D
Ovaj je rasizam dobro došao Donaldinju, baš je fino skrenuo pažnju sa katastrofe oko corone, niko ga više ne optužuje po tom pitanju. A ujedno grabi dodatnu podršku bijelog čovjeka rasiste, koji će opet glasati za njega. Jer na vlast su ga takvi i doveli, on na glasove drugih rasa svakako ne računa. Dobro je ovo odigrao, kralj manipulacija.
@WillyWonka nema ih dovoljno...igra se na kartu elektorskih glasova....
I sve će biti skuplje, jer moraju praviti novu ambalažu.
Pitanje je dana kada ce nestati bijela i crna boja u pernicama .
neki dan kazu da treba ukinut i nazive 'bijelac' i 'crnac' jer svi smo mi na razlicitoj razini/spektrumu narandjaste boje.
više volim onaj bijeli dio od onog tamnog kod "eurokrema". jesam li rasist?
@Mandragora neke vole crno :) a sve vole tamnopute, tu je bosnji najveci strah :DDD
Nema više ni crnog piva
I master bedroom naziv za spavacu sobu je postao rasisticki jer ima rijec master u sebi, sto asocira na vlasnike robova, pa se sada mora zvati grand bedroom.
i kako će se zvati pasta za bijeljenje zuba, farba za izbjeljivanje, bijela boja white colour, hoće li biti ok farbati zidove u bijelo, šta sa bijelom čokoladom...vidi li iko živ koliko ste tragikomični, dok gurate jednu slobodu, ubijate drugu
@gooUser1580508174 Pa jednostavno, primorat ce ovi da promjene ime bijele boje u rasisticku boju, kada budes trazio nesto bijelo pisat ce rasisticka.
Joj kad se opamete ljudi koji vode ove kompanije pa kad ne budu zaposljavali druge rase uopce, zene, lgbt ljude itd. Ovo sve je postalo komicno.
mogao bi i klix uvesti dark temu - da se pokloni "novogovoru" političke korektnosti.