Pucalo se iz dvocjevki i sačmarica
0
Pogledajte kako Srbi slave Božić u Kaliforniji
Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stoka
ce.t.ni.cka posla
AFERIM !!
\"ČEGA SE PAMETAN STIDI BUDALA SE PONOSI\"
nista novo, isto kao turci bajram
Na zalost, niko nije poginuo! :)
@YUGO ti si tipican primjer bolesne vlaske nacije lazova-serviana-sluga-ubica i pljackasa.Toliko lazete da na kraju sami povjerujete u svoje lazi.tURSKI SLUGO-SERVIANE!!Vjerovatno si vec povjerovao u sve nebuloze i lazi koje napisa u svojim bolesnim tekstovima?Ha chobane vlaski,serviane slugo? Sigurno ce iz ove vase chobanske pucnjave izaci neka \"vekovna servianska tradicija\"?Ha chobani?A od kulture i tradicije nemate nista samo plagijat!!Cak i opanak nije vas vec turski a gusle su afganistanske!hahahha ps osim puski,chobani vlaski nepismeni-sluge sotone,postoji i vatromet
hajvani pogresan video postavili, haha.
seljacice iz sela svakako al selo iz seljacica nikako.Servski (sluga-hamal ) primitivizam na djelu.Ameri dajte im haubice nek rokaju po gradovima i nevinima, valjda im je to genima.
Najbolje rijesenje za Srbe je hrvatsko rijesenje. Traktorijada. Hrvati su uvijek bili gospoda.
bolje pucati petardama, nego ćorcima. samo džaba puške moraju čistiti.
ovo je za rubriku no coment ,ne mogu sr@i bez pucanja i oruzja,zar nebi trebalo da praznik provedu sa porodicom i mirnim druzenjem ,ali nek se puca makar sa corcima,koji je to bolesni mentalitet,a kod nas stalno pozivaju narod da se za praznike ne puca ,kao to nije ispravno,ako cemo u EU i demokratiju onda moramo pucati ko i ovi mahniti sr@i....
kazu moRes seljaka istjerat iz sela ali selo iz seljacine nikad
Nije prikazano ali na nebu iznad njih su pustili golubove, krilima ofarbanim u hrvatsku sahovnicu i bosanske ljiljane. Zato tako zdusno prazne puske u zrak. Salim se nebi to Srbi NIKAD napravili.
Djenosajd, heljp Baznija,
Nije vic Pitaju NATO Srbina Gdje su Rimaljani ,Grci , Mongoli ,Turci ,MAđari , Nijemci i ostala ekiopa ,nemam pojam ,kaže Srbin ,otišli su negdje , ja sam samo sluga čuvam Kuću ,sjedi popij nešto da te uSLUŽIM .
Nije vic Pitaju NATO Srbina Gdje su Rimaljani ,Grci , Mongoli ,Turci ,MAđari , Nijemci i ostala ekiopa ,nemam pojam ,kaže Srbin ,otišli su negdje , ja sam samo sluga čuvam Kuću ,sjedi popij nešto da te uSLUŽIM .