Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dalje obavljamo najprljavije operacije sirom bivseg SSSR-a...a u moskvi smo najjaci. Opet ce okriviti Cecence, a to nam je jedini cilj. Sredstva nisu bitna...sta je 50-100 mrtvih...nista.
\'\' to rade, to rade skupstine i vlade,spremaju napade na strane ambasade, \' to rade, to rade skupstine i vlade podmecu bombu pod palatu pravde\'\'.. (S.A.R.S.)
Ko se raznio?
sad
Istovremeno, parlamentarna komisija ističe da je u. bojstvo Zviad Gamsakhurdia organizirala hunta u Ševardnadzea-Kitovani-Ioseliani-Sigua zajedno s ruskim obavještajnim službama. To se podsjetio je da je tijelo Zviad Gamsakhurdia je poletio iz Gruzije u Čečeniju, u ime predsjednika Cecenije Dzohara Dudajeva. Poseban zrakoplov s čečenski izaslanstvo na čelu potpredsjednik CRI Zelimkhan Yandarbiyev je poslan u Gruziji.Prvi predsjednik Gruzije pokopan uz vojne počasti u Groznom (Jokhar) na 23 veljača 1994 u prostorijama svog prebivališta koji je dao da mu je čečenske vlasti tokom njegova boravka u Čečeniji.U proljeće 2007, tijelo prvog predsjednika Gruzije, Zviada Gamsakhurdia (1939/03/31 - 1993/12/31) je vraceno u gruzijski glavni grad na planini Mtatsminda, grobno mjesto za VIP Gruzijaca.
Bivši gruzijski predsjednik je također u. bijen od strane ruskih vlasti Parlamentarn komisija za istragu uzroka s. mrti prvog gruzijskog predsjednika Zviad Gamsakhurdia došla je do zaključka da je bio u. bijen od strane ruskih t. erorista poput Poljskog predsjednika Leha Kaczynskog.Ovu izjavu je napravio u ponedjeljak predsjednik povjerenstva, sin Z. Gamsakhurdia iz prvog braka, Konstantin Gamsakhurdia, koji predstavlja oporbene frakcije u parlamentu. Prema zamjeniku, podaci primljeni tokom mnogih mjeseci istrage \"nam omogućavaju da izvući samo zaključak, prema kojem je predsjednik bio žrtva u. bojstva, a to nije bilo s. amoubojstvo, kao što su mnogi mislili do sada\".Komisija predstavice svoj nalaz 24. veljače, rekao je K. Gamsakhurdia. Važno je napomenuti da Zviad Gamsakhurdia u. bijen na dan 31. prosinca 1993 god. u selu u blizini Samegrelo, gdje se sastao sa gruzijskim premijerom i nekim bliskim saradnicima.
ČINJENICE O G. ENOCIDU Rusa nad Cecenima (Slike) http://k. avkazcenter.com/eng/photo/genocide/page2.shtml http://k. avkazcenter.com/eng/photo/khankala/page3.shtml Z. ločini Kremlja u KHANKALI (Slike su p. otresne)
ma nako,, ni zasta,, dzaba !
uzas :(
zasto su se raznijeli zna li neko ?
Jao uzasa..kuda ide ovaj svijet ! Nista se dobro ne moze cuti ni vidjeti:(( Svi su poludili...uzas
A što to tebi smeta ova taktika koju je stavio Antiterorizam? by: Hodžin Dudliš
@Antiteroriza... slaba ti ta taktika... teroristo.. nego otkud izraelcima svinje?? maksuzile ih možda naručuju od kršćana ?? neka namjenska američka industrija kao i američki avioni, tenkovi, i nuklearke ??
kakva sjajna dva komentara
Činjenica da SA-x briše 99 posto komentara koji su protiv unitarističko-fashističke politike Zlajoglua i SDP u BiH, ali ne briše komentare u kojima se podržavaju oni koji čine terorističke akte. Nije teško zaključiti da SA-x podržava islamski terorizam. Aferim!