Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbilja interesantno. Mozda je naslov trebao da bude - "Pogledajte kako je Afganistan izgledao prije Talibana koji su organizirani i finansirani od strane CIA-e"
Ipak blago njima oni nemaju avaz
amerikanci su pošast modernoga doba !
MA BITNO JE DA STOKA KLANJA PET NAMAZA I DA SU [ENE POKROVENE DEKAMA U "DEMOKRATIJI" I DA HOD[E HAKAJU SA D[AMIJA POZIVAJU[I NA EZAN POP.IÇAM IM SE NA NJEGA I NA SVE RELIGJE SVIJETA...
slike su prekrasne.lica ljudi su sretna tad bila....! a danas toliko zla,nasilja, smrti i straha na izvoz..
Сетите се само Рмба 2 !!! Нека ко их ј*** кад су глупи ! Сад ако си женско и желиш ићи у школу неки тамо ретардирани фанатик те рокне !!! Срамота !!! Сарајлије оћете се ви одупрети исламском фанатизму . Школа је дивна ствар !
trebalo je staviti naslov 'ocvako cemo se sjecati i beiha, nakon sto je konacno opljackaju kriminalac fahro i bandit zlatko, rasturi krmak milorad i upropaste imbecili bakir i sulejman, a sve mirno posmatraju konji bozo i dragan'. trenutacno u beiha jedino na nesto liice hrvatski krajevi, a i to nece zadugo, jer se hrvati sikaniraju i tjeraju iz beiha.
Bemti nepismene novinarcice...obnoviti malo pridjeve na -ski, -ški, -čki...i to jos u naslovu!
Bolje da ste stavili za naslov:" Pogledajte kako je Avganistan izgledao prije Talibana"!
i zaista, ne preostaje vam nista drugo, vec da i dalje kenjte kvake.. ali , to je ok u vasem drustvu seronja.. jes a i nije merhaba i djuma i ..briga e sta.. vi ste ga ispusili ovdje, cemu se ostali mogu nadati? .. lose..
Bosna Bošnjacima !!!
Ja dobri him treba.
istina je to da trenutno sve znaci samo - pljacku.. ali niste li to i zasluzili, nakon toga sto ste kao gosti dosli, pa potom sve opljackali.. ?
Da nam je ove talibane mjesto ovi sandžaklija ovde bi makovi cvali.
Ono što Afganistan ima od rude su enormne količine urana, planine neiskorištene rude uranijuma gdje nijedan rudnik nikada nije otvoren, a gdje Ameri sada kopaju i samo odnose bez da su ikog išta pitali ili nešto platili.
nije vas stid pisati o afganistanu, dok tu , u "vasoj" zemlji mozete napraviti stotine reportaza o tome kako je bilo, prije vas, i kako je sada... nego , cime se vi zapravo bavite?
@vela havle.. postoji jedan VELIKI nesporazum u BiH zemlji.. kada su "dobre bosnje", inace kriscani, rekli da je njihova hiza jednaka svima, nisu se ni mogli misliti da ce se to sve ovako okoncati.. da, islam jednak, ali ne islam koji sve ostalo nepodistava ...ali, sva ta pitanja u vezi religije, kao tada , tako ni sada vi ne razumijete,pa su ista su odlozena za bolja vremena... (nesto slicno Ghandijevom nacinu, da bi vam bilo jasnije..) sad cete vi, stoko, reci da to nije uopste bitno.. razmislite dvaput, a jednom pisite