Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čudo nisu okrivili muslimane teroriste !
rew, jeste etnicko ciscenje, ali nakon sto su svabe ubile 27 miliona Rusa... isto kao i ovdje, sta ste nam radili u 2 svj. ratu a onda se pitate sto vam se desila 92-ga
\"korišćene\"... sve jasno
Za autora koji je ovaj tekst pisao (citaj: kopirao), povlacenje nazi snaga se desilo 1945 godine. a ne 1645 kao sto je to navedeno u sljedecoj recenici: \"Crvena armija je Kalinjingrad zauzela po povlačenju nacističkih snaga u aprilu 1645. godine i pri tom protjerala sve preživjele Nijemce i naselila region Rusim. \" jeb.em. vas glup.e :)
etnicko ciscenje...pravosla.vn.a posla
i eto vidis i da sad mozes poginuti ili biti ranjen u II svjetskom ratu