Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahaaaa, pa ne pitaju se ni Ameri, ni EU. Mi smo dobri sa njima sve dok ne diraju u R. Turkish. Bilo ko da dotakne gdje ne treba, ne bih mu bio u koži.
Upoznao sam gospodina Musafu BARZANIJA,koji je davno pokrenuo borbu za slobodni Kurdisan,jer nema postenijih,vrijednijih i hrabrijih ljudi na kugli zemaljskoj od KURDA. Zato ameri i eu treba i moraju da omoguce SLOBODNI I NEZAVISNI KURDISTAN . . .HRNJICA
FREE KURDISTAN, ne ?!
Kad su Bugari imali pojma za bilo što ?
Fighter Dok im izrael i ameri jave da to urade , pudlice ce uci i u siriju a takodje i Irak http://www.vaseljenska.com/svet/sirijska-vojska-u-alepu-zarobila-generala-turske-vojske/
Neznam zašto se Turska dvoumi, treba odmah poslati svoje trupe i okupirati Iraq i Siriju, konačno bi zavladao mir i prosperitet na Bliskom istoku, kao nakada -)))))))