Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dijabolici !!!!!
Zasto nisam iznenadjen ovom informacijom!?
i ovo je ta profesionalna armija koja donosi demokratiju u kojoj se vojnici drogiraju i siluje zene
ubiše ih braća mudžahidi islamskog emirata Afganistan hemijsko-biološkim oružjem! nadati se samo da će ovo hemijsko-biološko oružje dospjeti i do što većeg broja ameičke omladine, a onda neće biti teško tu marvu i stoku ispranog mozga navesti da konzumira afganistanski mak u prahu !
Međutim, američki vojni zvaničnici kažu da se korištenje opijata kod vojnika javlja sporadično i da nikako nije sveprisutni problem.... Istina! jedan dila ostali se drogiraju ahahahhahaha Jos malo i Amercki Junaci i Heroji poput SpiderMana i SuperMana ce poceti da smrcu i to na malim ekraanima
kradu DEA-i lebac