Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AAAAAAAAAAA STA SVE NEMA NA OVOJ STRANICI HALOOOO LJUDI AKO VAS IMA PA SMIRITE SE MALO .OVI STO BI DA SE SVADJAJU I NEKOME PREKO INTERNETA PORUCUJU I PSUJU NEMOJTE OBRACATI PAZNJU NA NJIHA JE TO SU ZADNJI SOJ ONOG LJUDSKOG KOJI JAD SU OVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ne raduje me toliko cinjenica da su arapi dobili po guzici (po zasluzi naravno) vec cinjenica da se ovi nasi domaci talibani poistovjecuju sa njima i bratski solidarisu hahahhahahaahahahahahahahahahahahahahaha! Koja ste vi stoka to nigdje nema. Niko nece da prizna da su arapi (necu u ovom slucaju reci islam) uzrok svih problema i netrpeljivosti u regionu! Pa ni ovaj zadnji put nije neki izuzetak, bez ikakvog razloga i povoda su majmuni bradati prekinuli primirje i raketirali podrucja Izraela. I bijase nasim lojavcima drago kad su slusali te vijesti ali im nesto nije drago kad je krenula odmazda.Vasa odavno poznata realnost i smisao za pravicnost. Ja vam takvim samo mogu od srca pozeljeti da cijeli svoj zivot provedete kraj njih takvih. Samo sto dalje od mene. Ne branim cifute, nisu oni bezgresni, naprotiv. ALI DA MOGU DA BIRAM, UVIJEK BIH RADIJE ZIVIO SA NJIMA VEC SA OVIM AGRESIVNIM I NEURACUNLJIVIM MAJMUNIMA. Zasto je to tako, jasno je svima samo nije vama. Zato je i vama pusiona.
Gadite mi se svi redom
hamasu dani odbrojani !
Gdje si ti oo muslimane.. Gdje ste vi oo muslimani... One prve generacije koje su sjale ko zlato.. nisu se pokoravali, nisu se predavali.. hiljadu godina svijetom su vladali... youtube.com/watch?v=LoRWV91_zKg
Ma trebao je njih HItler u drugom svjetskom ratu sve istrijebiti,sad bi svijet bio mirniji
Taman sam mislio okrenut broj za humanitarnu akciju, ali posto vidim da samo \"braca\" doniraju, onda sretno
\" Izrael može tvrditi u različitim etapama da je pobijedio ovaj ili onaj rat protiv Arapa, ali od invazije Libana 1982. godine je jasno da nema vojnog rješenja za izraelsku sigurnost. On ne može bombama utrti svoj put u miran suživot. Izrael čini sve da uništi Hamas, ali sa 400 mrtvih, više od 400 novih hamasovaca će biti regrutovano. Ali oni su izabrali ovaj put i platit će cijenu toga dugoročno gledano. Kratkoročno gledano, Palestinci su gubitnici.\" El Džazirin glavni politički analitičar.
samo rokaj bre
Braco i sestre, Humanitarna akcija za Gazzu Pozivom sa fiksnog telefona ili sa mobitela ciji brojevi pocinju sa brojevima 061 i 062 na broj telefona 090 292 005 donirate 3 KM za nasu napacenu bracu i sestre u Gazzi. To mozete uraditi i uplatom veceg iznosa na racun 1327310010025273 ISLAMIC RELIEF WW BIH sa naznakom za Gazzu. Neka ovo bude nas skromni doprinos i nase solidarisanje sa muslimanima i muslimankama Gazze.
IDF je strasna sila kad treba avijacijom bombardovati 1.5 mil stanovnika hermeticki zatvorene Gaze. Kad treba osvojiti Bint Jbeil u Libanonu onda se mjesec dana ganjaju sa Hezbollahom, dobiju po prnjoki, potpisu primirje i nakon toga izvrse razmjenu po uslovima koje je diktirao Heznollah.
@ beton Izraelske zene i djeca koje su bombasi raznosili iz dana u dan nisi bili civili? Objasni mi majketi
Pa kakve su ovo vijesti? Nije tacno da nema podataka o zrtvama medju pripadnicima izraelske vojske. IDF je potvrdio da je ranjeno 30 vojnika (2 teze). Al Aqsa tv je javila da su 2 pripadnika IDF-a zarobljena.Al Manar tv javio da je poginulo 9 izraelskih vojnika.
palestinci su kukavice kriju se iza suknji pardon dimija svojih zena izadjite na megdan izraelskoj vojsci tigar dolazi
A to ti beton neki expert za region, ili si u džamiji dobio poduku. Ne petljaj se u stvrai koje ne razumiješ a koje te se i ne tiču. Boje kontaj kako ćemo svoje belaje riješiti jer ih imamo i previše.