Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ako su oni zaduženi da ih čuvaju, tek onda će da nestanu.
Onda bolje da ih odamh srusimo. Plavci ne znaju nista sacuvati. Vidjeli smo na primjeru Srebrenice, R. Srpske Krajine... Sto god se njima na cuvanje povjeri bude unisteno.
cuvaju oni khurac svoj .....
Pricaju dvojica sarajlija: Jesi li cuo da u Sarajevo stize 5000 plavih šljemova ? U pm, ko će ih tolike istovariti.
nemogu oni sami sebe cuvati.-to treba raspustiti.-jebes vojsku koja nema autoritet sile.-svezao ih partizan mladic kao konje za stubove.-ne zaboravite mladic je titin oficir nije drazin.-ovo je samo mala napomena.
ahahahahahah komedija , unprofor da čuva od bombaša komedija brate. niste od jadnih srba mogli čuvat ljude da čuvate od ISIL divljaka
Isto ko da ne cuvaju
..e što ćete vi sačuvati.
pisi odmah propalo!
Stoka mafijaska...neka sebe uniste, to je najrealnije, ali nasli su se oni koji ce im dupe razvaliti.
Lako je kod nas bilo doć a i tu su im Srbi *** majku redovno. Haj otiđite kod ovih budala u Siriji i Iraku ili kod Talibana u Afganistan. Pa u vrećama od smeća bi vas vraćali.
zavrsit ce kao srebrenica svasta se obeca a ne ispuni ...
Bravo Italijani! To je veoma izvodljivo. Da su se samo malo ranije sjetili, sigurno bi oruzane snage Ujedinjenih nacija pruzile snazan otpor Islamskoj drzavi i zastitile Palmiru. Narocito ako bi i Italijani bili dio tih oruzanih snaga.
Najjači vojnik je Talijan. Pa njega ne moš stić do Rima.