Četvorica uhapšenih
0
Planiran napad na Jevreje u New Yorku
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A David i James su im partizanska imena šta li? We\'re not scare mongering This is really happening...
cudi me samo da im se nisu pridruzili i nasi periguzi. i oni vole chifute, ubrani boze.
dakle ipak su pravi teroristi bez ikakve dileme... za trenutak sam posumnjao...
Ipak jesu: Sva četvorica muškaraca rođena su u SAD-u i muslimanske su vjere. Predstavljeni su javnosti kao James Cromitie (ili Abdul Rahman), David Williams (ili Daoud i DL), Onta Williams (ili Hamza) and Laguerre Payen (ili Amin i Almondo).
Izgleda da su ipak samo izgrednici a ne teroristi jer nemaju muslimanska imena. Po svjetskim mjerilima, terorizam je isključivo vezan za muslimane.
ma ja. valjda i stinger prave te neke lijeve zemlje :)))) koliko je sranje oko ovih stvari malo fali da pozalim sto nam a-hico ne pozivi dugo dugo.....