Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što izgleda kao cirkus? Zar nije bilo po istom principu i sa Iranom?Iran je galamio,da će ovo,da će ono i ništa. Ako je ovo šou i ono sa Iranom je šou. Realno,danas jedino Al-Kaida puca po Amerima.Svi ostali pušu uz vjetar Vođe Irana,Koreje,Kine sve su to masončine koji neće nikada udariti na svog brata iz Vašingtona i "Tel Aviva".
I zaboravio sam Rusiju.Oni ne smiju Amere ni mrko pogledat preko satelitskog programa.
Ja,vidi lajkova.Od 5 komentara 110 glasova.Bolesni ste.
Naprijed moji drugovi i Sjeverne Koreje !!!
Hej raja iz Sjeverne Koreje,ako vam treba dobrovoljac eto me,dajte mi dobru platu i eto me dolijecem!
Joj vise ste dosadili sa sjevernom korejom, da su htjeli lansirati raketu uradili bi to u tajnosti da pogode neki cilj, a ne ovako da im pokvare planove.. Ovo je samo zabava za citav svijet...
Diktator koji laje ne ujeda