Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja znam da nista ne znam. Ja da nista ne znam znam. Znam da nista ne znam ja . Da nista ne znam znam ja Nista da znam ne znam ja. Ne znam da nista znam ja . Ja ne znam da znam nista. Itd itd itd idt
americki strateski interes je da s.koreja od kine napravi hirosimu komunizam se komunizmom najbolje izbija
@ auuu To nam prica degen, koji revoltiran americkom vanjskom politikom, likuje zato sto psihopate sa nuklearnim arsenalom prijete cijelom slobodnom svijetu ratom koji bi vjerovatno eskalirao u nuklearni holokaust. Ko te samo okoti tako pametnog.
sad jarane sebi napucaj crysis i pripremaj se za mlavljenje korejaca :D
Da sam znao kako neko rece pocetak kraja ne bi kupovo novi kompjuter u picku macku sta sad????????
Treći svjetski rat uskoro počinje!!
A vama Bosancima samo marka važna. U svemu vidite neki interes ili korist. Tipični priglupi Bosančerosi. Hebali bi se u bulju samo da je on dobar.
umiru od gladi, a kao nekoga ce napasti. ma nek\' crkne fukara!
E pa nekadašnji drugovi, a današnja gosodo, ne može više Amerika da pljačka ceo svet i da zavodi svoj tzv. liberalni kapitalizam preko kojeg uz pomoć svojih korporacija, preko svojih hedž fondova, i preko valutnih zona, pljačka ceo svet. Zajebite više gospodo proamerikanci. Nije vam ovo Avganistan pa da zavodite red i da vi određujete ko sme da ima naoružanje, a ko ne. Ajde da vidim kako ćete sada da se šalite. Evo primer tog Avganistana - posle tzv. akcije ( opkupacije ) - proizvodnja heroina povećana je OSAM puta. Naravno, narko tržište kontrolišu obaveštajne službe SAD-a, i sav novac ide u USA. Drugi primer, berze - napraviše njihovi hedžeri dar mar. Najveća pljačka u poslednjih 100 godina. Treći primer - vojna industrija... i tako dalje, i tako dalje...
Bombama, bombicama - pistoljima, strojnicama.... Udrite se hebo vas komunizam..... Budale. Fora je da se dogovorite.
sa ovima iz sjeverne koreje se nije igrati.imaju nuklearno naoruzanje, a drzavu vode psihopate koje cijeli svijet smatraju jednom zavjerom, a sebe kao jedini slobodni otok. i amerika i rusija i kina bi se trebale dogovoriti i uvesti red u toj zemlji,prije nego sto koja buda iz tamosnjeg rukovodstva se ne odluci pritisnit koje pogresno dugme.
A jest luda ova Sjeverna Koreja ccc...
Ma hajde da se hoće porokati da nam svima skrate muke...
lagani pocetak brzog kraja
Izgleda,Boze sacuvaj nindzi :S