Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi, lik legao da spava sa svojom curom, probudi se i misli da je neko provalio u kucu. Cure nema kraj njeg. Cuje da je neko u WC-u (gdje ljudi inace idu u pola noci) i puca nekoliko puta kroz vrata i ubije svoju curu. Pored toga, ima historija napada na tu istu curu. Oslobodjen. Majku *** svoju.
@Regret Bas tako i izvuce se sa ubistvom iz nehata i to ako ne odluce da ga oslobode skroz!
znači napadao ju je i prije, a i svoje bivše, a ona ostajala s njim? te žene koje ostaju s nasilnicima kao da imaju zlatni kur*c!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cudan proces od pocetka, ubistvo iz nehata nije adekvatna presuda, morao je znati da je ona u kupatilu i pucao je vise puta ali eto pravda nije dostizna svakako
Izvuce se ko O.J. Simpson.
Pruzili su mu znaci ponovo sansu da u buducnosti ubije neku drugu.
a inače bio dobar, skidao joj zvijezde s neba, nije kao bio posesivni i ljubomorni manijak zbog kojeg je slala prijateljima poruke da ga se boji, koji ju je pred svima povlačio za ruku? on je psiho kako god okreneš, ali što je s njom koja ostaje u takvoj vezi, što je općenito takvim ženama u mozgu jer ja ne mogu to pojmiti, prije bih se ubila nego bila s nekim koga se bojim i trpjela to što takve žene trpe, kakav je to život?
BOŽE MI OPROSTI AKO GRIJEŠIM ALI ZAKLELA BI SE DA JE PLANRAO!
izdriblo pistorius sud ko lopta vrsajevica
Ovo ko OJ Simpson birvaktile... presmjesno
Nevin k'o Naser Orić...
Kakav kreten. Jos cmizdri u sudnici. Nije vazno je li sa predumisljajem. Za njega treba uvesti novu pravnu normu, ubistvo iz urodjene gluposti i idiotizma. Slucajno ubio svoju djevojku misleci da je provalnik. Tako mozes da ubijes koga pozelis. Ne moras da ih zoves u lov, samo napunis pusku i pozoves ih u goste.
Nebi ti plakao ovoliko da nisi nesto skrivio....