Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAMMAR oćeš da ti operem šajbnu?
ovdje je rijec o baliyama, sljedbenicima sekte pedofila maymunhameda, o cemu ti trabunjas? jesi to i ti iskompleksiran pa ne znas od muke sta pises?
Re: Deny jedina stvar gora od cyber jebača su cyber huligani, svi su opasni po forumima, poprtalima...a gdje si jbt na ulici, --\"zbog vas prljvih baliya normalan svijet ne moze da normalno zivi. \" (ne znam sta podrazumjevas pod \"normalnim svijetom\" jer ameri nisu na spisku, drug) --a za to \"baliye\" - prvo, ne pise se sa y, vuk je bio pametan lik a kao drugo, svaka cast na orginalnosti ----imam jos puno tog reci ali mrzim XXL komentare pa cu ti za kraj samo preporuciti da ostanes u svojoj sobici i nemoj izgubiti dudu
Deny zbog vas ne mogu Južni Sloveni normalno da žive.
sto je glup??? nije on kriv sto si ti iskompleksiran svojim porjeklom i prljavom okupatorskom sektom. zbog vas prljvih baliya normalan svijet ne moze da normalno zivi.
@mora Malo je reći da si glup.
Ostavio neki lojavac, nema druge, možda i neko od ovijeh našijeh po.tu.ri.ca... Ili neki njihov rođo iz Nigerije, Jordana, Tunisa, Maroka, Alžira, Jemena...