Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majstor
Covjek nije tjerao svoj inat. Pametan. Mnogi bi u ovom slucaju kada se ovoliko prizemlje išli na to da onda skroz se prizemlje. A da je to uradio i prednjim tockom nigdje ga ne bi bilo.
Ovako izgleda svako slijetanje BH Airlines mašina
Njima uspeh bude uzletanje cc
sve je odrađeno profesionalno,maherski korektno,bez ikakvih opasnosti,posebno kada se zna kaki jaki vjetrovi udaraju kroz Irsku,jedino je putnicima moglo biti malo mučnine radi boćnog kretanja ;)
Sasvim normalno u avijaciji. Treba sve senzacijom napraviti. Cudo nije pisalo pokusaj teroristickog napada. Klosari novinarski.
Svaka čast majstore
Pitam se: gdje budu ovakve kamere kada se snimi neki teroristički napad...
Evo jos vjernika.....klasika!
cudi me da nisu i ovo okarakterisali kao teroristicki napad
Ko uzleti, sletiće 100%.
Sletio frajer na kant.
Cork je grad u republici Irskoj, ne u sjevernoj Irskoj. Cak je najjuzniji veci grad u citavoj Irskoj.
Pod ručnom ga okren'o. :) hahahah, mogu mislit raje unutra što su se sasrali.
Barem nisu nestali.. :/