Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj previse popio i izgubio ravnotezu, bla, bla... Pa pogledate li vi video i procitate li tekst prije nego podjonite neku vijest??? Jasno se vidi da se covjek okrenuo za necim i hodao unazad. Niti izgleda pjan niti je izgubio ravnotezu. Jednostavno je dosao do ivice i pao. Ovo se moze desiti bilo kojem covjeku koji nije popio ni kap alkohola. Potreban je samo trenutak nepaznje i to je to.
U najmanju ruku je slomio kičmu :S
njega je bog spasio iako pije, a Janju je stigla božija kazna. haj budi pametan pa skontaj..
struja ide pored sina, ali je izolovana tako da te nemoze pogoditi
Nas drot bi ga spasio i onda mu uzeo cvaju na kafu.
sreca pa nemamo metro!
Ovome sto ga spasio treba da bude zahvalan cijeli zivot,i jednom bi trebao da se odluci prestati upotrebljavati alkohol jer ocigledno da on nista dobro ne donosi!
aka third rail http://en.wikipedia.org/wiki/Third_rail
ISKRENO, KO BI OVO ISTO URADIO -SPASIO ČOVJEKA SA ŠINA KAD MI BOSANCI IZ FILMOVA ZNAMO DU U OVIM ŠINAMA IMA NEKAKVA STRUJA :) ???