Američka vojna baza Fort Dix
0
Petorica muslimanskih imigranata krivi za urotu
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovo je pravda na Americki nacin. samo se dokazuje opet da je SAD najobicnija fasisticka ideoloska tvorevina u kojoj zidovi rade sta hoce. Oni ovako pokusavaju da utjeraju strtah u kosti svim Muslimanima u Americi. Pravo ispiranje mozga. Sve je bazirano na tome sto su dva ilegalna emigranta koja su radila za FBi nalagali da bi dobili legalan status. Sramota! I neka jos neko kaze kako je SAD civilizovana i demokratska zemlja. Navlaciti ljude i da nesto kazu (freedom of speech) i onda im dati dozivotne robije. To samo zlocinacke i fasistoidne SAD mogu uraditi. Po njihovim medijima se svakodnevno pljuje otvoreno po Muslimanima i Islamu i na websajtima prijeti nuklearnim bombama a ako neki Musliman izrazi i najblaze neslaganje sa Bushovom politikom odmah ga salju u Guantanamo i dozivotne robije. Nije ni cudo sto su SAD najomrazenija drzava koja je ikada postojala na zemaljskoj kugli.
Vjerovatno im je taj zasticeni svjedok napakovao to sve....
ovo komunisticki muslimani, daj manite suplje, a nije katolicki terorizam kad se baskijci rokaju.. ptu ptu
S obzirom da se radi o Albancima Islamski terorizam dođe nevjerovatnije od naučne fantastike
\"Imali su pristup 40 km udaljenom Fort Dixu, jer je jedan od optuženih u bazu dostavljao pizze. \" O zemljo otvori se! Ja konto ljudi sluzili u bazi pa reko navukli tonu eksploziva, kad ono u jebenoj Americi u kojoj svaki papak nosa pistolj cim odes kilometar od centra veceg grada, optuzuju siptare sto imaju puske i muslimanska imena. A i vi prenosite gluposti.