Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove necivilizirane ljude treba sve protjerati odakle su i došli pa nek tamo prave nerede
Umjesto da nadju da nesto prcaju, oni se petardama gadjaju🤦🏻‍♂️
Ne, necivilizovane treba Švabo da civilizuje a one civilizovane i školovane da vrati u njihovu matičnu državu da u njoj doprinose.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi Hin,sve Svabo do Svabe😂
Policajci su rastjerali protivnike Izraela koji su se spontano okupili kako bi uzvikivali protuizraelske parole." u tom grmu leži zec
Gledam sinoć publiku ispred vječne vatre u Sarajevu,kao da su dosli iz doma penzionera,stoje 'nako.Bolje i tako nego kao ova migrantska bagra.
Njemački gradovi više nisu za normalan život.U školama vlada pravi haos.Poruka za Bosance , nije to više normalna zemlja.
U prevodu, tu više nema civiliziranih njemaca i gasterbajtera iz istočne europe, nego je sve puno divljih doseljenika.
Eto, pa pomozi, primi izbjeglice
Koji debilizam majko mila!!!
Mogli su mentoli skupiti brigadicu i pravac Gaza ako su ratoborni a ne glumiti majmune u Berlinu.
Ovi su preko dm zagrijani sa strane tz islamski influencera koji tvrde islam ce pobjediti i mrznja prema njemacke
znase ko to u njemackoj vecinski radi tz izbjeglice , migrant sa dignutim prstem nikad neintegrisana stoka! tj i u becu sve reprezanti tz vjere mira
Praznoglavci
Zašto se više pirotehnika ne ukine iz upotrebe? Zar nas mora svake godine podsjećati na četničke granate?
Zamisli obrnut scenarij u muslimanskim zemljama za vrijeme ramazana ili bajrama, pobili bi ih ko zečeve a naši bošnjaci bi komentirali što su tražili to su i dobili ,
Možemo li zamisliti da se ovakvi izgredi dogode u nekoj islamskoj državi za vrijeme blagdana? Čudimo se jačanju desnice i upozoravamo na islamofobiju?
Sve orginal švabe . Naselilo se razne bagre . Sve potjerati odakle je doslo .
Afd trlja ruke, podrska raste sama od sebe bez centa ulozenog u kampanju
Ovdje nema ni jedan švabo... Mozda koji policajac da je Nijemac, al mozda..
Deportacija rješava problem.