Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dođite na Prokoško jezero u Fojnici, posjetite drvenu džamiju na najvišoj nadmorskoj visini u Europi, tu se klanjaju teravije a po danu čitava planina puna je životinja! :)
Imam želju da poslije ramazana dođem sa porodicom jedan vikend. Kakvo je stanje tamo obzirom da sam na forumu čitao raja se žali...Navodno, zapušteno, prljavo...:/ Kakva je istina? :)
Bujrum, dođite i sami se uvjerite! Sigurno vam garantujem da će te imati lijepo iskustvo na planinskom zraku, pijenju planinske vode, kupanje u jezeru, pita ispod sača, besplatno jahanje konja! :)
dobra i mesnata ova pastirka na prvim slikama..mmmmm
samo je treba dobro okupat prije "posla" :-P