Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nepodrzavam ni prostituciju niti gradnje dzamija na svakom cosku po bosni, jer od njih nema hljeba! Hocemo fabrike od rada ima i neke koristi!
MM Nisi ti musliman ti si obični bošnjo vjerovatno.
Opa, zelim odmah rezervisati Carlu Bruni moze i u tandemu s onim njenim fasistoidnim pedercicem Narkozijem
Sto vi pojedini Srbi imate kompleks niže vrijednosti? Je li to od 'Servi - Sluge'?
@Talib sipu mi moj muslimanski racku. Put za Saudijsku Arabiju ti je uvijek otvoren. Sikter!
tebi se islam očigledno isr.o svojim debi.lukom direktno u postojeći kliker od mozga
i boš.nje će tako za 20 godina, jedina HIM je poslovna strategija na.kotiti se ko gam.adi, što višLJe dijeti nadrukati, i ondara za jeno tijeh 20 godina masovno dovoditi bogate deb.ele i sta.re harape da tu djecu, u rasponu od 7 do 10 godina, i brace i seke, pod babinim i majčini halalom za nešto malo sadakice je.baju i dan i noć a sve legalno najlegalnije po najljepšoj religiji
...nemoj me dovoditi u red, ni ti, ni zapad...lažnjaci ste i jedni i drugi...
Pa kad vidiš jednu Evropu koja tone u 'legalnom' razvratu,alkoholu,golotinji,bludu, čovjek ne može pobjeći od zaključka da je zapadna civilizacija novi Babilon?! Zapad će bez sumnje osvojiti pravedna islamska civilizacija i na njoj uspostaviti pravdu.Francuska napadom na islamske državi poput Malija želi da implementira ovaj primitivni sistem kur'valuka,alkohola i droge što se u savremenim rječnicima naziva 'monderna civilizacija'.Ali mi muslimani ne smijemo biti prevareni,jer mi posjedujemo ključeve na napredak ove civilizacije a prvi korak je osvajanje ovih zemalja od ovih barbara.Ljudi koji su do prije par stotina godina bacali izmet kroz prozor,i onda osvajajući muslimansku Španiju pokrali sav naučni napredak zapisan u knjigama da bi se danas prsili da su oni nešto izumuli.A nisu,barbari ne znaku ništa osim da kradu,da se ku'r'vaju i drogiraju.Islam mora dovesti u red ove divljake.
Nene zanimaju porezi od qurava,a zegacina je tu i tako i tako...