Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Hitler kad je okupirao Francuski toranj je bio otvoren, samo islamsko janjicarskim teroristima je to uspjelo izgleda.
Jest vala i srbija je punim plućima disala kada je došao im voljeni jaran Hićo njihov guzni haver hehehehehhehheh kad je Hićo oslabio 1945.g. naglo je izgubio naklonost "najslobodarskijeg nebeskoga naroda" ahahahahahahhahahahahahhahahahhaha
Buhtlice balincad narod koji se borio za fasiste u oba SV rata i danas ima spomenik fasistickom okupatoru Francu u Sar, sve receno o janjicarskom narodu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
No sikiriki previše je exploziva potrebno da se sruši ta ružna čelična konstrukcija :))))
Što jarane, šta sam pogrešno rekao??Sigurno zanm više od tebe o čeličnim konstrukcijama i explorivu, zbog čega meni metak u čelo??Sad bi trebao reći da nisi vrijedan metka već da je macola za tebe???
Glup si kao k...ac neznalico zatupljena i zaostala :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ISIL je šaka budala koju zapad može uništiti kad' hoće da im je u interesu. Al' zašto ljudi da idu protiv svog interesa ?
Zasto ici protiv sebe? Odnosno, zasto ici protiv organizacije koju ti finansiras?
kmeee nisu muslimani nista krivi.. oni su zlatni.. kmeee