Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubijte svakog islamskog teroristu. Što više mrtvih islamskih terorista to manje nedužnih žrtava
I genocidasa i ustasu!!!
Jeste napokon ustali?! ljenčine kvazi novinarske !!! (:
Svjesno i plaćenički dozvoljavaju svakakve komentare,neko ih dobro podmazao da šire mržnju..Uopšte ih i ne zanima psuje li neko nekome ili ga vrijeđa niti čitaju komentare i iste brišu..Najveće zlo -novinar.
Šta se čeka sa hapšenjima u BiH ?? NA hiljade takvih ko uhapšenih !
Party on CNN! https://www.facebook.com/issambayanofficial/videos/731193436971783/?pnref=story
Jel uhapšen i vlasnik građevinske firme koja je gradila stan ??
@ otpimisticna Je li moguce da si toliko neinteligentna? Pa nisu ga odveli na vjesala. Uhapsili su ga. Priveli na ispitivanje. Logicno, jel da? Koga ce drugog hapsiti nego tog lika koji je direktno komunicirao s njima. Nece hapsiti komsiju iz susjedne zgrade.
Sveee, aaaa...
Cudom se cudim kako do sada velike sile nisu smislile pricu da ti teroristi ne pripadaju ISIL-u vec su pripadnici snaga Asada. Onda bi imali jos jaci razlog da se bore protiv Asada a ostave na miru ISIL. Ali sve su to igre politicke. Zasto vec jednom ne uniste ISIL? Zasto vec jednom se ne fokusiraju na borbu protiv ISIL-a?
Najgore je sto je raskusuravanje preslo na drugu polovicu terena.
Nazalost, ovu su samo posljedice, a ocito je da su uzroci mnogo dublji, stariji i komplikovaniji, a gubitnici su svi nevini gradjani na cijeloj Zemaljskoj kugli koji se zadese u bilo kom ratu ili teroristickom aktu.
ovo raznosenje bombama postalo najmasovnije samoubistvo danas
Kažem ja, samo oštro, neka kozojebi vide da više nema šale ...
Cijelu Europu treba deratizirati i ograditi a tamo ove pustiti neka zive i rade u svojim uvjerenjima jer nemozes promjeniti ili naučiti nekoga ko nezeli.
koliko bi ta tvoja Europa opstala tako ograđena bez eksploatacije ostatka svijeta a tek bi vam tada trebalo tih sretstava za deratizaciju
Opstala je Europa i nakon drugog svjetskog rata i izgradila se u najrazvijeniji kontinent tako mislim da joj nebi bio problem ni sada. A deratizacija se moze učiniti kroz par godina. I onda postroziti sustav imigracije kao Australija. Jer ovi arapi su kao rak kada udje u tjelo covjeka
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Opa bato, đe ima vatre ima i dima , a ne ko u BiH ! Ode BAkir na godišnjicu sedme muslimanske i riješen problem.
Lajkam, samo rokaj stoku...
ovo nije terorizam pogotovo religijski,ovo je očaj,odgovor na vijekovnu tiraniju robovlasničko ugnjetavanje, ubijanje, nametanje jezika ,zapadnjačke kulture ovo nije od deset -dvajst godina,ok,modificirano je bombama TNT itd..nisam za tako nešto ni u kojem slučaju ni varijanti,ali ovo je očaj,dole već odavno padaju avionske bombe od 200,300,500 kila.. usput, procitajte, nađite u jutrošnjim vijestima šta govori Dalai Lama. . nedaj Bože nikom ovo što se dešava, buditi se svako jutro u strahu...
pa ako ti sve to smeta toliko sto se ne ostavis zapadnjackog kompjutera, spakujes zavezljaj i put tibeta...
očekivao sam nešto konkretniji prijedlog, ali nezamjeram, da neko zaista želi (a vidimo da neželi ) naći rješenje za ovo sve bilo bi vrlo brzo riješeno, vrlo jednostavno i bez frke,plan se zove Novi Svjetski Poredak, i on se upravo provodi, formulom tog plana si i ti i mnogi zaraženi a I za sebe neću da garantujem,pogledaj komentare I sve je jasno. Zemlja koja se zove BiH zvana tjeskoba kao i Srbija, Hrvatska i čitav Balkan je idealno za tu infekciju sa svim mogućim nuspojavama i moli boga ili u šta već vjeruješ ili nevjeruješ da se jedno jutro neprobudiš i vidiš da ti grad,liči na Bejrut i Pariz da religija nije problem. .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nešto mi se ukenjo ovaj miš za jednog dženetliju...Pustila droga pa nestaše i muda...
deratizacija pocela nadam se da ce i ko dmas tako ... al ne hapsit neg ko sto reko deratizacija a ako ima potencijalni obitelj to odma sterilizirat da se gamad nemnozi
world war 3: modern warfare