Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo budale vjeruju u istinitost ove "vijesti"
Prva rijec objave bila je "ikre" sto znaci uci, sticanje znanja je ibadet Uzvisenom Gospodaru,a ovo je samo jos jedan u nizu dokaza da u isilu nema ni M od muslimana!!!
Primite jos arapskih majmuna pa ce vam biti lijepo u buducnosti.
posto je erdoan shvatio da ce rusi rasturiti islamsku drzavu on upravo sad pregovara sa arapskim sunitskim narodima da osnuju sunistan...naravno na temeljima idila....i naravno on bi bio sultan.......cisto sumnjam da ce mu to halaliti saudiska arabija....interesantno je da je u pregovorima i bakir jer i bosnjaci su suniti......
@puJ-do ...jesam....i zato ti savjetujem da se pripremis jer ce erdoanu trebati boraca :)
Protiv naravno. JEr niko nije izgradio državu ni vjeru ni islam ubadanjem nastavnika. ALI ZAŠTO SE TI NAPADI DEŠAVAJU U MAKSIMALNO NEPOVOLJNOM TRENUTKU, ZA SVE ONE KOJI INAČE NISU PROTIV DRUGIH I DRUGAČIJIH ? Da se prepadnu pa da postanusljedbenici ? NE ,nego da na vlast dođu oni koji su napali Irak, Afganistan, Siriju, a planiraju Iran, Pakistan i druge. Za Iran se digla dreka ko nuklearna bomba. A na Pakistan niko ne smije. ZAšto ? Ima nuklearnu bombu !
hahah ovo je komedija više postala , čovjek prođe kroz crveno , na klixu vijest "kabadahaija prošao kroz crveno uz uzvike islamska država"