Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve laži koje su ovih godina izrečene na račun islama i muslimana će biti razotkrivene,a istina će uvijek pobijediti,musliman ne može biti zločinac,jer to jedno drugo isključuje !
Isil govori drugačije.
@Baton® Šta sam rekao pogrešno? Isil sprovodi stroga pravila Kurana i islamskog života. Sve što oni rade, sve je to pisano i u Kuranu.
Francuzi su zasigurno najveći evropski šljam.Potpuno su se pogubili u vremenu i prostoru,a to se najbolje vidi po reakciji na one podmetnute napade u Parizu gdje je na žalost stradala ciljana grupa ljudi kao kolaterarna šteta,baš kao i u Americi u San Bernardinu.Poslije Srba,Francuzi su i najveći lažovi i smutljivci ovoga svijeta.Ničija nije do zore dogorila pa neće ni njihova.
@Wolfix Istina je da ni ja ne volim generalizaciju jer to zaista nije dobro.Mislio sam na politiku ove zemlje kroz decenije pa ako hoćeš i stoljeća.Dobar dio francuza je također odgovoran za postupke francuske vanjske politike jer su ih naravno oni i birali.
za one koji nisu znali francuska dobije/opljacka onako badava € 500 milijardi godisnje od bivsih kolonija ukoliko se kolonije odluce pobuniti (velika vjerovatnoca) a francuska ostane bez tih milijardi eura... onda su ga popusili. dakle sta pisac hoce sa ovim da kaze... lako je se francuzima kurciti i biti bogat s tudjih ledja....
Luđak! :) Činjenica je da se ovakve stvari danas uglavnom provale. Ili je neko nesto vidjeo, ili je događaj snimila neka kamera itd...
čovjek sam sebe izranjavao , e svašta budale
Dalabu
Samo sport pratit i ništa više.
Allahu Akbar !
kolateralna
Cudo nije umro pod nerazrješenim okolnostima prije ovog priznjanja!