Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZNAM DA MI NECETE VJEROVATI, ALI OVAJ SDS-PEDOFIL JE BIO DUGOGODISNJI LJUBAVNIK ALIJE IZETBEGOVICA, A I SADA SE HANDRI SA RADOVANOM KARADZICEM..
chmarojebac ? Hoces reci peder? Hodzicu, Hodzicu....
Jooj mu glavuse tito dragi.... Klempo vrati se sve ti je oprosteno!
Situacija u Predsjednistvu bi bila kudikamo bolja da je Sarovic ostao. Paravac je slucajno usao u Predsjednistvo kao sef kluba u HoR PA. Kako je krenulo jos jedan izabrani clan Predsjednistva bi uskoro mogao ispasti. U tom slucaju najvjerovatniji nasljednik ce biti Martin Raguz, zamjenik predsjedavajuceg HoR PA mada bi i Vinko Zoric kao sef kluba.
Imali ko gluplji da vodi ovi drzavu
Eh eto ti sad ce biti da cetnici nisu nista krivi jer sad ce to njima da sve sredi cikica paravac dabogda mu se sijeme zaturilo.
paravac jebemo ti staru u chmar
POMAZE BOG PREDSEDNICE !
ne,ne ide ovako '' kadija te tuzi,kadija te guzi!
Kadija te tuzi ,kadija ti sudi
ova je vijest trebala biti u rubrici Funzine gdje su i ostale odvale
covjek ce da vodi zemlju koju ne voli.
paravcu jebem mater krmachu koja ga rodi. ali jebem mater i uvlakacima: "Želim posebno istaknuti značaj odluke Vlade SAD-a o prihvaćanju ponude BiH za uspostavu vojne baze koja će biti locirana u Tuzli, što je dokaz prijateljskih odnosa", rekao je Tihić. mater Vam jebem SVE TROJICI
Taman sam bio ostavio ovaj komentar na staroj vijesti a oni je promjenise Ova vijest nije potpuna. Treba da glasi: Na današnjoj svečanoj sjednici Predsjedništva BiH u Sarajevu Borislav Paravac, član Predsjedništva BiH, preuzeo je predsjedavanje od dosadašnjeg predsjedavajućeg Sulejmana Tihića. Tom prigodom biti ce organizovan svecani grupnjak u kome ce ucestvovati sva tri clana predsjednistva na celu sa novim predjednikom. On ce naime biti lokomotiva a ostala dva clana ce formirati vozic tako sto ce ga po principu svak-svakom sloziti u paksu. Uz prigodan kulturno-umjetnicki program i naravno jelo i pice koje je placeno novcem poreznih obveznika po najnovijoj poreznoj stopi cijela svecanost zavrsit ce se sa opstim uzajamnim pusenjem qraca clanova presjednistva do kasno u noc. od naseg poreskog obveznika 28/10/04