Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mene je fratar prcio kad sam bila mala....
MI SMO OSUDENI I ZIGOSANI KAO GENOCIDAN NAROD U SVETU
Da uokvirimo sliku: 1. Ljudski je griješiti. 2. Za zločin postoji sankcija ako je isti propisan zakonom kao zločin. 3. Grijehe pojedinaca pripisati grupi znači mrziti tu grupu..... Slučajem gluha bukovica ustanovljeno je da IVZ nije imun na griješnike u svojim redovima..... Finansijski kriminal vjerovatno mnogi ne smatraju za grijeh, pa optužuju ovako..... Sve što sam želio reći je da pogledate na sat i ustanovite koliko je sati, \"U GABULI SU SVI\"
Joj ovih pedera sviju mi.... Glupa religija do kurc@ ...nesmijes guz.it, a ovi pedercici redovno karaju djecu ..... U.B.I...HRVATA DA TURCIN NEMA BRATA
MA DE BA, STARE DRKAĐlJE SU OVI FRATRI. NEŠTO FOL GLUME, AL BOG JE STVORIO ORGANIZAM I SEX JE JEDAN OD NAJJAČIH NAGONA. TAKOĐER, CKVE SU KROZ VIJEKOVE IZMISLILE SVE, OD BOŽIĆA I USKRSA, PA SVE DO UKIDANJA OBREZIVANJA (ZADRŽALO SE KOD MUSLIMANA I JEVREJA). TAKOĐER TAKOZVANO \"SVETO TROJSTVO\" JE IZMIŠLJENO TEK U 4. VIJEKU NOVE ERE OD STRANE RIMSKOG VLADARA NIKEJA, A TADA JE IZMIŠLJEN I KRST KAO SIMBOL HRIŠĆANSTVA.
hahha haha pa da je Bog htio da se ljudi ne zene i nemaju zene propisao bi to a ne dopustio i 4 zene:) ma te paganske religije skrenule duboko u pedofiliju m ko zna mozda im je i p.. homić
Pa vako nesto je kod Arapa normalna pojava. Narocito oni domorodci u Zalivu. Najvole decke. Ali Arapu se ne ispoviiiidas. A fratru moras. Fratar ti je ko bozji ``agent`` na kugli zemaljskoj..... Kud god naidjes na sistemski spolni aparthajd....naicces na pedofiliju. Ne mozemo mi izmjenit ljudsku prirodu.....prirodnim sredstvima.....i molitvom.
Je li ovo brat od PANCER BABE? Je li on voli djecake? Krv nije voda.
@hasan, procitaj povijest islama, ako ce mo o starini ... opasan si dobro posmatras i gledas, mora da ti je dobar durbin, gdje si ti studiro pa sebi dajes pravo da si tol\'ki maher, aferim. Al Azhar? Matija Vlačić Ilirik?
@shabane Ko zna sta muslimani rade po arapskim zemljama samo se to ne zna. Hricanstvo je malo starije od Islama pa su neke stvari kod njih zrele za otkrivanje, dok se kod nas jos ingorisu/tolerisu. A ovi koji \"provode\" vjeru na zemlji ustvari to rade najvise zbog licne koristi....materijalne ili seksualne, evo vidi se....svetaca samo ima u pricama! Zato hodze i popove zaobilazim u sirokom luku. Vidio sam ja sta su i ko su....
@sarajevo-x Mirko Zelenika \"Ganić odgovoran i za zločine nad Hrvatima\" Posto ste zabranili komentre na ovaj tekst kao sto zabranjujete na sve tekstove koje se ticu Z L O C I N C A Ganicija, ovim putem izrazavam osobni protest, jer to ne cinite kada su u pitanju tekstovi o srpskim i hrvatskim z l o c i n c i m a. Znaci STITITE MUSLIMANSKE Z L O C I N C E, sto govori da niste na strani PRAVDE I ISTINE, nego na strani i s l a m s k i h z l o c i n a c a.. SVAKA CAST MIRKO, POTPISUJEM SVE STO SI REKAO..DOKLE GOD NE BUDU SVI Z L O C I N C I IZA BRAVE NEMA NI POMIRENJA NI SUZIVOTA. PROSLA SU VREMNA \"HELJP BOSNIA\".. Nastupila su vremena \"FLJAUTAJ GA BOSNJO\" jer je Europi pun K U R A C I S L A M S K I H T E R O R I S TA I Ganicijeva i Silajdziceva igra je postala providna... sa-x treba pod hitno zabraniti jer ste NAJVECI SIRITELJI MRZNJE U BiH MEDIJIMA..
popovi se izivljavaju nad malom djecom i vecina nasih moderni i pametni komentatora ovdije na sa-x ce presutiti to il\' ce porediti sa bukovicom... sta bi samo bilo da ovako muslimani rade, svaki mjesec jedan skandal (mjesecno jedan javni, a da nepricamo o onima koji se skrivaju, imao sam raje koji su zlostavljana od svojih popova, al\' se krilo, i popa je crkva samo fino prebacila u drugu crkvu, problem rijesen), da muslimani ovako rade pa to nebi ostao od komentara i pametovanja ... sve za m u d a obesjiti javno pa da vidimo hocel dirati malog kristijana opet
ej, vidi sad belaja. ma nemoguce, nema toga u crkvama, eno papa kaze da nema.
PREDLAZEM DA SE OVI POBRATIME SA ´GLUHOM BUKOVICOM !!!
Ovaj me je kad sam bio mali ....