Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Starce nema od toga nista. Osvete ce doci kad tad. Od toliko malisana koji ce nazalost ostat bez icega.. naci ce se koji koji ce se osvetiti nacistima odnosno tkzv. Izraelu. Toga se boje ti tzv. Izraelci pa ubijaju I svu djecu. Holokaust iz WWII su sami time izbrisali kao da,se nikad desio nije. A danas ga cine sami.
Pedofili
Šta su "zanatlije mira"? 😬🧐
Više je težak jedan metak no sve molitve ikad izmoljene na ovom svijetu.
Čovjek je izmislio boga da lakše manipuliše budalama
Papa bosnjo nas
za "djecu" - zrtve lazne empatije, fals-molitvi, licemjernih zelja......ocito je Onaj gore na debelom godisnjem kad moze ovoliku hipokriziju provlacit pod normalno..... i hrabrost kukavica i kukavicluk "hrabrih" - FUJ!