Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taj isti Papa je bio aktivni član nacističke mladeži. Zato se i danas u nekim primitivnim sredinama zajedno vijore svastika i vatikanska zastava.
Dok neki kamenuju žene i brane im približavanje bananama i krastavcima, dok neki mačevima i šibama puštaju krv sami sebi... Papa dozvoljava uporabu kondoma i pali ipad-om svjećice na jelki... A baš je odvratan taj Papa!
\"Pole Benedict XVI lighted the biggest Xmas tree yesterday using Sony Tablet\" http://digitallife.today.msnbc.msn.com/_news/2011/12/07/9274261-no-ipad-pope-lights-tree-with-sony-tablet
Stvarno odvratno! Jos samo fali vijest kako se papa ponjaoke i androidom obriso zicagu.
Mora da je istekao ugovor sa pekarima? Biće od sad: iPad naš svagdašnji... E, moj papa, nisi odmakao dalje od Coca Cole i McDonaldsa.
The Show Must Go On
Light Show by Papa
Sta ti je sviju ti ?
Super reklama za APPLE!! Mora d avatikanska crkva posjeduje dionice ove kompanije.
Papa pustio Ciklon B preko iPada.
Papa techno freak...