Komentari (236)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa je kralj samo takav :D Da hoce doći u Sarajevo sljedeće godine :D
..kontaš, papa mehmed II ?
@BadrRemy2 -- extreman si sam sebi. Bosnjo sam koji ne ide u dzamiju jer ne osjecam potrebu da se ikome klanjam. Postujem Islam jer me je naucio da budem dobra osoba al ovo ostalo sve zaHebi. Okruzen sam katolicima i ne-muslimanima iz dana u dan i nikad mi nije palo na pamet da predjem na drugu vjeru iz bilo kakve simpatije. Sta je sa tobom, stare ti? Pusti se te paranoje i gluposti. Budi dobar bez navijanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gentelman !
Pa jel' Papa il' nije, ha ja ! : )
...pos'o je dobar, a para laka :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zivojine misiscu. uzmi ljepo Nacartanije pa procitaj malo o Bosnjacima. i ne provaljuj se. citajuci tebe shvatim koliko je vrijeme dragocjeno da bi se trosilo na citanje gluposti.
papa bi ga rado umocio
jak-sa možeš nam svima popušiti ,takvih govana kao ti će sada Ameri i Izraelci da pobiju u Siriji ko gamad,a nadam se da će i tebe i tvoje najfraže.Stoko *** ti sve što voliš.
papa samo mase rukom i vice:pa-pa,pa-pa...,pa-pa!:):)
@jak_sa, jarane trehni ga od plocice i uhavizaj se
Papa se naklonio kraljici, ali ne i kralju logicno ( . )( . )
ova demonka se upisala pred papom a ne boji se BOGA Velikog!!!
nema veze sa temom al šta ću kad moram , kad nas ima smotanih i zatucanih :D , NA PREDSTOJEĆEM POPISU BUDI BOŠNJAK , ( nipošto Bosanac , Musliman itd ) , svaki Bošnjak koji se izjasni kao Bosanac il Musliman neka zna da je unazadio Bošnjački narod a samim tim i sebe pa ćemo nedaj Bože postati manjina u sopstvenoj državi ;)
Nema nista gore nego kad nepismen pokusava da bude u fazonu da sve zna i da je najpametniji + kad papak stane na beton. Ima li bilo kakva vijest da je niste pretvorili u nacionalnu mrznju ? Mislim da kad ustanete ujutro gledate kako cete se posvadjati sa nekim i izvrijedjati ga. Ovo je poglavar Rimo-katolicke crkve pa bi mogli iskazati malo postovanja prema ovom covjeku kao sto pokazujete prema svojim vjerskim poglavarima. Nepostivanjem njega samo dokazujete da ne znate nista ni o svojoj a o drugoj vjeri da ne pricam. Papa je gigant covjek, svaka mu cast nastavio je putem gdje je stao Ivan Pavao II. Zalaze se za mir, ne postuje nekakve glupe kodekse i moli za sav narod na svijetu bez obzira na vjeru. Vi neandertalci, molite li vi za bilo koga ? E moj grade sta ti papci rade....
kako se biblija mjenja tako i tradicija
Pored 'vake Ranije, vi samo o papi serete. Toliko se lozite na njega i onda papa pedofil.
http://www.klix.ba/forum/protiv-cetnika-u-sarajevu-p9042820.html-f=2&p=9042820p9042820#p9042820
@jak sta je rec'?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
PAPA DERE ŠTAKORA U SVOJIM ODAJAMA NAJVIŠE VOLI KAD IZ ŠTAKORA PROVIRI NJEGOV KURAC, KAŽE VOLI SAFTALI DA MU JE ONA KRV....A ONDA KAŽE NAPRAVITE MI SUPU OD OVOG ŠTAKORA I ONDA DOBRO ZADROBI. HAHAHA.
A JA JEDVA ČEKAM DA SE ZARATI DA DROBIM MUDA MACOLOM OVIM PEDERIMA PO SARAJEVU . SMASH! DING - DONG!
JEBEMO PAPI FAMELIJU HAHAHA
Hah joj kad vidim ovog Životinju Zivojina u komentarima tačno mi se monitor zatamni od crnjaka. Koji je to glupson :D
Koji ste vi pacenici,jedan lijepi gest katolickog poglavara vi,naravno pretvarate u nekakvo u nacionalisticko prepucavanje, bez ikakvog razloga, stvarno nesto nije uredu sa ovom vodom koju pijemo.
HAHAAHAH PAPA PAPAK SOTONA