Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iz siromašnih zemalja dolaze najbolji kardinali :-)
Boze, kako li bi mu stajala ahmedija?
kako je meni sladak ovaj Papa, zaista je simpa :))
Jel Papa franjo uhapsio nekog novog pedofila? Nije moguce da su preko noci svi pedofili u katolickoj crkvi nestali. Tako ispade. Papa je postavljen da zataska pedofiliju i uspio je u tome.
Pa ni Papa Franjo nije svemocan. On je ljudsko bice kao i svi ostali. Kako ce taj covjek znati tko koga stiti od pedofilije. U drzavama gdje je najvise katolika su skrivali pedofile. Slucajnost je bila da su se otkrili pedofile u svojim crkvama, koji su uzivali po 25 godina u svojoj pedofiliji.Papu Franju kritikovati bez raloga je naivno.
Gentlemen, saljes li seku hodzi u Gluhoj Bukovici???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)