Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema oprosta za oni koji brutalno zlostavljaju djecu. Takvi zasluzuju najstrozu kaznu i prezir.
ne prica se o "oprastanju" nego o sankcijama -napokon!!! "Oprost" ovi monstrumi ni ne traze!!
"zlostavljali mladu djecu " ?! kakva su "stara djeca"? a oprost... covjeku je bolje radi sebe samog, svog unutrasnjeg mira i sveopceg zdravlja da oprosti, jer neoprastanjem ne cinis zlo zlostavljacu, vec sebi... ali je tesko... djecica su to... ne znam... ne znam postoji li ljudsko bice dovoljno snazno i dovoljno mudro da bi moglo takvo sto oprostiti... lakse i razumljivije je ljudskom bicu ne oprostiti... jer ucinjeno je prestrasno...
Zasto bi njima oprastali, a ostale pedofile hemijski kastrirali i trpali u zatvore? Zasto bi prastali njima ili kardinalima i biskupima koji su zataskavali sve slucajeve zlostavljanja? Oni bi trebali da se plase boga i od njega traze oprost, ali ocigledno u boga ne vjeruju. Plase se ovozemaljskih sudova i dugogodisnjih robija.
Neke stvari se jednostavno ne mogu oprostiti.. Ja sam misljenja da su oni koji ubijaju djecu humaniji od pedofila.. Ovi kasapini duse te ostave zivog da trunes.. Ja bih najsretniji bio da vatikan nestane.. Ova organizacija je nanjela vise zla kroz historiju nego malo ko.. Koliko god ovaj papa bio dobar ili ne.. Vatikanu se blizi kraj..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Crkva je bila i ostala leglo pedofilije i ostaće. Najviše pedera ide u sveštenike.
A koga je zamolio za oprost. Da mu nece mozda oprotiti kakav pop poput tih sto su silovali djecu.
Ne zna ni on koga moli za oprost. Možda Isusa krista subhanAllah, misli da je on božiji sin, valjda. A Papa Franjo je zalutao, kao većina ljudi. Allah da hoće, uputio bi Papu Franju, Allahu je to sitnica, ali Allah upućuje samo odabrane robove svoje.
e moj franjo... pedofiliaj je neizlijeciva bolest, pogotovo kod svestenika...
Ja bih volio da znam ime Boga kojem se Papa Franjo moli? Ako neko može da mi kaže...
To samo on zna!!!! kome se moli!!!!
Allah je veliki, rece Papa Franjo, ali bijaše kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko oprosti zlostavljanje djece i sam je zlostavljac
A sta kazete da nesto uradite, umjesto da glumite dobrice i nekog papu koji se nocu iskrada da bi nahranio siromasne... sto nmg supljih
jesul one hodze iz gluhe bukovice bile na ispovjedi
Papa ba, neke stvari se ne opraštaju.
Padre mutan si mi, i ti se voliš slikati sa curicama.
... a TI si sudija!?
Čuj oprost haha....lobača
ne prica se o "oprastanju" nego o sankcijama -napokon!!! "Oprost" ovi monstrumi ni ne traze!!
volim papu dobar čovjek