Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@tolerance ...ne tangira me ni ovaj klix, ni onaj poskok.info...idioti caruju i ovdje i tamo...nego, na kraju će bit' da je kos instalirao i franju tuđmana i antu gotovinu :)...možda čak i đorđa bušića mlađeg ? :)
OVO JE PLANETARNI SKUP SLUGA DEMONA NA KOJEM JE GLAVNI GLUMAC SAM ANTIHRIST U ULOZI PAPE FRANJE... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
commi Iskreno,poskok.info je smijesna stranica,instalirana perfidno od HDZ-A BiH i sr pskog obavjestajnog lobija iz Beograda tako da te ta stranica ne bi trebala tangirati kao sto ne tangira ni mene jer nije ni objetkivna ni nepristrana.
http://www.advance.hr/vijesti/libija-zatvara-ambasadu-u-kairu-nakon-ubojstva-krscana-kopta-u-bengaziju/ Ovo je samo jedan link i kap u moru onoga sto se radi kr scanima u "Ime isla ma" diljem svijeta. Godisnje se ub ije 165 000 kr scana od strane mu slimana diljem svijeta zbog Kr ista. Pitam se koliko bi statistika bilo vise porazavajuca za is lam da se ne koriste te "Metode" koje se koriste kako bi se odvratilo ljude od napustanja is lama i prihvacanja druge reli gije?! Is lam bi nestao za max 10 godina. Samo onaj tko nema istinu iza sebe i tko se boji,taj koristi metode zastrasivanja i ubi janja,a onaj tko je siguran u sebe i u ono sto vjeruje,taj nema potrebe za time. Dovoljno je pogledati praksu podrucja gdje su mu slimani vecina i kako se odnose prema manjinama i praksu podrucja gdje su kr scani vecina gdje mu slimani slobodno zive svoju vjere i sve ce biti jasno.
@tolerance ...aj, da se ne zayebbayemo...kakav je ono poskok.info...njima bi i pavelić bio "stevan mesić"...
Svaka cast Ka ndahar - x! Komentari su uvijek omoguceni na temu vezano za kr sc anstvo,dok se NI SLUCAJNO ne dozvoljavaju za is la m,makar se radilo o obicnim gradjevinama i kamenu(poput teme o prosirenju dz amije u M eki. A ovdje se radi o zivom covjeku,pog avaru 1,2 milijarde ka toli ka u svijetu. Jos jednom pokazujete da vam je i mu slimanski KAMEN vazniji od kr scan skog zivog bica.
DOK OBNASA NEK SE PONASA !!!
...ima li izočnih?
OBNAŠATI??????
ovo OBNAŠANJE je uveo glavom i BRADOM dr. francek tuđi čovjek, diktator s pantovčaka, i pod njegovim terorom to je "zaživjelo" u hrvatskim medijima - ostali normalan svijet im se smijao, kao i "feral tribune", jedina svijetla tačka/točka u hrvatskom novinarstvu u to vrijeme mračnjaštva. kod nas se funkcija uvijek "vršila" danas ga vi ponovo uskrsavate - uskrsavajući i duh Tuđ Mana, mašala!