Nepoznat datum posjete
0
Papa Franjo pozvan u Irak
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveći intelektualci svijeta bili su itetkako religiozni. Primitivci nastoje uveličati svoju religiju vrijeđajući druge i njihovu vjeru a zapravo pokazuju koliko poštuju svoju! Pametnom dosta!
mislim da je upravo obratno - primitivni svijet religija itekako zanima.
Katolici vjeruju da su ljudi nastali od majmuna, ali da svi dijelimo zajedničkog pretka, Adama. (citat iz članka Vjeruje li papa u evoluciju) Najveća glupost - ikad izrečena!
@@bosna- Možda ne ovaj ali do sada je bilo stotinu članaka koji su itetkako komentirani. Vjerujem da nisu ni čitani jer to primitivni svijet ni ne zanima, bitno je da se pročita naslov i uputu uvredljivi komentar na osnovu toga! Ni jedan članak o papi do sada nije imao ispod 15 komentara (neki čak i po 73)- uglavnom uvredljivih!
ne yebe ti niko clanak ni 2% care...dzaba pokusavas papa nije interesantan - pape je glavni
bosna Ja sam vise puta pisao o toj"zanimljivosti" ali uvijeki isto,praksu nastavljaju bez prekida.
Klix-ba sramite se! Svaki put dopustite komentiranje vijesti vezanih za katoličku crkvu i papu a znate da komentari uvijek raspiruju vjersku i nacinalnu mržnju. TO RADITE NAMJERNO, SRAMITE SE! VI BI KAO MEDIJI TREBALI RADITI NA ŠIRENJU MIRA A NE NA ŠIRENJU MRŽNJE!!