Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne želim zlo nikome, ali baš bih volio vidjeti da je kontra situacija. Kako bi komentarisali da avganistanski vojnik upadne u tri američke kuće i pobije devetero američke djece, tri američke žene i tako to. . .
Američki ministar odbrane Leon Panetta laže k\'o pas. Samo daje smirujuće jake izjave. A koliko je ozbiljna namjera da kazne ubicu nedužne djece i žena, dovoljno pokazuje i činjenica da mu kriju ime i prezime. Fuj kako su svakim danom sve odvratniji i odvratniji. Ima Boga, kazniće ih za sve što rade.
sta sam vam ja rekao americko vojno pravosudje pravedno ce postupiti pa nije to vrs,hvo ili abih to je americka vojska ljudi jeste li vi normalni.
Zasluzio je orden Americke zvijezde
Ma proglasit će ga ludim.Ustvari on i jest bio lud. Sad će samo pečat dobit. Čuj Američko pravosuđe?hahahah Svašta. Ne sumnjam da brača talibani spremaju odmazdu širokih razmijera.Predviđam 200tinjak skinutih krm\'ečih američkih glava. A šta će jadne bo\'šnje koji su otišli \"prehranit\" svoje porodice,a kupuju skupocjena auta,kafane se zbog njih ne gase čitavu noč?Molim All\'aha da im živote uzme baš kad im bude najslađe za živit.Dao B\'og da nikada ne prehranite te svoje porodice,na kr\'vlju muslimana.Neka vas je sramota.
Laki je danas malo nervozan...ukor i stajanje u ćošku do kraja dana!!! To će biti pokora!
a Obamu u Haag po komandnoj odgovornosti?
A koliko bi bilo pobijeno da vlasi iz afganistana budu slobodni da nadju koju nuklearku bez ikakvog suprostavljanja? imas intelekt od magarca.
glupo je suditi nekome za smrtnu kaznu, a pitanje je ko je upravljao njime ! Danas se moze kontrolisati ljudski um !
A smrtna kazna za Panettu, Obamu, Busha, Clintona...i ostale ratne zločince? Pobiješ 16 sleduje ti smrtna, a pobiješ 16 miliona sleduje ti Nobelova za mir.
FREE LUCKY!!! HE IS INNOCENT!!!
tek ce biti nervnih slomova
avganistan je samo zagrijavanje tek se ocekuje spektakl
ovaj zdrav um je komentar po mjeri vaseg portala aferimt
briso ti ne briso administratore to ti je tako ko sto sam napiso usput primjetio sam da brises bas one komentare koji postuju pravila data u napomeni apustas prostakluke
Predajte pasijeg skota TALIBANIMA, nek mu oni presude!!! Licemjeri će na samom dnu džehennema i ti im zaštitnika nećeš naći! Pogledajte poruku šejha Kiška Americi, koji je umro na sedždi...Bio je slijep...Nek mu je rahmet! http://www.youtube.com/watch?v=txICD-4fVrE
Panetta dabogda te cifuti jeli u kosher cevapima pseto jedno.