Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trump ti bi jeo govna
I kod nas je paljenje zgrade državnih institucija "vid prakticiranja slobode izražavanja" i zato niko nije kažnjen. Šta je jedna zastava spram zgrade, ih. Razvaljivanje tramvaja i trolejbusa je također "vid prakticiranja slobode izražavanja" i to navijači odavno znaju, pa to pravo koriste. Samo tako, dajte nam sve "prividne" slobode, dok sami sebi ne uništimo ambijent življenja, onda će nas ovi "odozgo" lagano dokusuriti.
Priznajem samo 6 Ljiljana vezenih u zlatu,ova varta me ne tangira!
Ispred Generalštaba SESELJ zapalio zastave EU i SAD, foto http://i.imgur.com/WGvZZfF.jpg
Jos nije odgovorio gdje bi odselio te sto im oduzme drzavljanstvo ako nemaju drugog drzavljanstva, tj ako su rodjeni u SAD?
kupujte zastave dok nisu poskupile, prvo američku a onda i dejtonsku, biće to dobar biznis.
Samo i u SAD-u kad pukne, bit će gore nego kad bi spojili I i II svjetski rat zajedno, koja će to Sunčeva eksplozija biti, propast će direkt u Zemljinu jezgru.
Valja mi nac lijepe gaćice i ponijet na šljemensku komsiji.
tako i kod nas, ko zapali i oskrnavi drzavni simbol i makar i na trenutak dovede u pitanje njeno postojanje i institucije, novcana kazna i oduzimanje drzavljanstva... Djikanu i ujkanu ova drzava daje sve, a ONO se naslo da pljuje po njoj, a nece da pljuje po plati koju nezasluzeno dobije... Izvoli u maticu pa nek te ona hrani i daje ti platu...
Sta mislite vi, da ja na šljeme jednom covjeku odnesem gaćice?
Tako je, oduzimanje državljanstva, ništa manje od toga. Samo nabiti nogom u guzicu, ne dozvoliti ni rezervne gaće da ponese.
ne možeš pušit na javnom mjestu, a možeš palit zastavu, nidže veze
Čemu paljenje. Okači svako šta mu godi i super. Ja ispred kuce jednu od 2m tačno. 21v. je
Šešelju državljanstvo SAD ! On bi svako jutro pred kućom palio hrvatsku zastavu !
kazna bi treba biti al sad drzavljanstvo prestrogo
jbga treba nekako nauciti pameti ove sto ne postuju sto imaju,.,jer neko je spreman dati zivot za tu zastavu a ti je zapalis