Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ovaj potez pozdravljam i bravo Abaz.
Cak i ovaj terorista mora da oda pocast vrhunskom lideru jos bolje drzave. U pitanju je izuzetno castan narod sa bogatom istorijom i tradicijom, ali i fokusan na napredak i buducnost. Kultura koja na prvo mesto stavlja slogu, edukaciju i rad. Sve u svemu, preminuli predsednik je savrsen primer za Dodika i buduce predsednike, isto kao i sto je jevrejski narod za Srbe.
@fellainimarlon Uhh, najdublje se izvinjavam. A za ubuduce nemate razloga da brinete s' obzirom da se momenat osamostaljenja RS blizi, a zatim sledi i izgradnja barijere koja ce osim sigurnosne imati i funkciju zaustavljanja ilegalnog sirenja smrada. :))
zemlja mu kosti izbacila...
ljudi se drze za rijec dok krmad moraju u tuzilastvo na saslusanje
I na ovoj vesti tebi u mislima Dodik i referendum,znas li da se to zove opsesija?A to moze dovesti do melahonije ili sizofrenije.
@VitezIstine ovo se zove cejf gledati kako krmka pustaju na ledinu da ga cipelari ko stigne
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ipak će Titina dženaza biti brojnija!!