Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako niste znali palestinci su medju naskolovanijim ljudima na svijetu
Masala. Aferim!
Treba je k.a.m.e.n.o.v.a.t. j.e.b.e.m. joj b.o.g.a.
@@@2013 http://www.youtube.com/watch?v=G3kLuFE5MmE
pa ako je tako odna, po kojem je osnovu andjelina djoli i ostale fufice najljepse zene SVIJETA?? mozda jesu SAD ili mozda medju poznatim licnostima holivuda ali ne nikako najljepsa zena svijeta jer ih ima u Azjiji 100 puta i ljepsih i zgodnijih.. Kako je Evropi najpametniji onaj koji je iz SAD ili iz EU e tako je i ljudima iz Azije najbolji, najpametniji njhov. i sta je tu cudno? A cijnjenica je da su pametan narod nema tu dileme.. ;)
na matematickim olimpijadama muslimanskih zemalja pobjednik je onaj ko zna koliko je 2+2
I DANAS SE KORISTE ARAPSKI BROJEVI .SVE JE KRENULO IZ ARAPSKIH ZEMALJA :BROJEVI ,ASTRONOMIJA, ALHEMIJA, MEDICINA CAK I PRVI HIRURSKI ZAHVATI .NEMJESAJTE MRZNJU SA NAUKOM .U ISLAMU JE PRVA ZPOVIJED UCI U IME GOSPODARA SVOGA ZATO OVA DJEVOJCICA JE POKAZALA SVOJE ZNANJE .BEZ OBZIRA ODAKLE JE MOZE SE SVRSTATI SA OSTALOM DJECOM IZ EVROPE ,AMERIKE ,AUSTRALIJE SA OVIM REZULTATOM JA NISAM CUO DA TO IMA KOD NAS U BOSNI I HERCEGOVINI ,SRBIJI ,HRVATSKOJ .ALI OVI SIROMASNI I UGNJETAVANI PALESTINCI SE BORE NA DVA FRONTA PRVI JE ZNANJE ADRUGI PROTIV AGRESORA I GRANATA A U ARAPSKIM ZEMLJAMA JE VECI POSTOTAK ZENA STUDENATA NEGO KOD NAS ZNACI DISKRIMINACIJA ISKLJUCENA A U EVROPI I AMERICI IMA VECI PROCENAT NASILJA NEGO TAMO I STOPA KRIMINALA VELIKA NULA .
jel pametna i u krevetu , volio bi da je zimgu dok ima ovu maramicu na glavushi
a u USA na.prave sex..ualnu robinju koja mora z.adovoljit citavu USA a ne smije da radja
Što joj to vrijedi. Kad napuni 16, udaju je, zatvore u kuću i neka rađa.
ti svoju (ne)inteligenciju na ovom portalu svaki dan dokazujes
Samo Sabura ... Sve će doći na svoje mjesto .. Oni što nered čine, bez pomena će ostati ! Samo strpljenje !!!
Mi smo bosnjaci muslimani jesmo ali arapi nismo !
"Na ovom međunarodnom takmičenju je učestvovalo 1.500 takmičara iz deset azijskih i afričkih zemalja." "Palestinka Eryic el-Medhun iz Gaze najpametnije dijete svijeta" Klix logika: Azija + Afrika = svijet.
Na ovom međunarodnom takmičenju je učestvovalo 1.500 takmičara iz deset azijskih i afričkih zemalja. ----------- U kojem alternativnom svemiru je deset azijskih i afričkih zemalja cijeli svijet? Inače, svaka čast Palestincima.
ja sam bosnjak,musliman,ponosim se tim,nebi to mijenjo za sva blaga svjeta,kad bi sve srba i hrvata što ih ima klekanlo ispred mene mogu mi smo popušiti
182 za 8 minuta,to nebi ni srpska akademija nauka,arapi su pametan narod samo su lijeni jer imaju naftu,i mi da imamo stalan izvor prihoda ko da bi se zamarali knjigom,naukom,izmišljali štošta,amerikanac i kinez izmisle a ja odem i kupim